Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Kouluttaudu asiantuntijasta palvelunrakentajaksi kasvavalle hyvinvointialalle. Terveysasiantuntijana seisot hyvinvointitrendin huipulla ja saat kilpailuetua, kannattavuutta, verkostoja ja konkreettisia työkaluja. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.

Koulutus sopii sinulle, joka tarjoat:

  • hyvinvointipalveluita
  • henkilökohtaista valmennusta
  • fysioterapiaa
  • hierontaa
  • manuaalisia hoitoja
  • perinnehoitoja
  • fitness- ja liikuntapalveluita
  • kauneudenhoitopalveluita tai
  • työhyvinvointia.

Koulutus antaa valmiudet asiakastarpeisiin pohjautuvien palveluiden, tuotteiden ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen sekä nykyisten toimintaprosessien parantamiseen. Ytimenä on kehittämisidea, jonka viet ohjatusti toteuttamisasteelle koulutuksen aikana. Monimuotokoulutus koostuu 12 koulutuspäivästä ja työssä tapahtuvasta kehittämisestä. Lisäksi saat ohjausta kehittämishankkeen läpivientiin ja tutkinnon suorittamiseen. Koulutuksen alussa kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Koulutuksen kesto on noin 1-1,5 vuotta.

Koulutus sopii erityisesti hyvinvointipalvelujen parissa työskenteleville yrittäjille, esimiehille sekä muille, joiden työ sisältää palvelutarjonnan kehittämistä ja laajentamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Terveystuotealan palvelumuotoilu - tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: