Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
suomi
Avoin koulutus
Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Oulu - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Lahti
28.11.2019   (suomi)
Kuopio
13.1.2020   (suomi)
Mikkeli
31.1.2020   (suomi)

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Uusi tutkinto työnjohtajille sekä tiimi- ja tuotantovastaaville!

Tarvitsevatko esimiestaitosi kehittämistä? Haluatko kasvattaa osaamistasi johtaa henkilöstöä, tuotantotyötä ja projekteja entistä paremmin? Osaatko toimia organisaatiosi turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti?

Koulutus on tarkoitettu esimiehille, työnjohtajille, tiimivastaaville, solu- tai tuotantovastaaville, ns. nokka- tai kärkimiestehtävissä toimiville, yrittäjille ja työnjohtoharjoittelijoille, jotka haluavat kehittää itseään ja menestyä tehtävissään.

Kasvatat vuorovaikutustaitojasi, osaamistasi tavoitteiden ja laatuvaatimusten asettamisessa sekä työlainsäädännön ymmärrystäsi ja hallitsemistasi. Opit organisoimaan töitä ja projekteja entistä tehokkaammin, antamaan ja keräämään palautetta ja asettamaan strategisia tavoitteita vastuualueellasi. Hallitset organisaatiosi turvallisuusohjeet.

Koulutus koostuu pakollisesta tutkinnon osasta, tuotantoalojen esimiehenä toimiminen, ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta:

  • tuotannon johtaminen,
  • henkilöstön osaamisen kehittäminen,
  • tuotannon kunnossapitotyön johtaminen,
  • projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä tai
  • tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen.

Tutkinnon osa tai osia voidaan valita myös muista ammatti- tai erikoisammattitutkinnoista.

Opiskelu rakentuu etätehtävistä, innostavista ja käytännönläheisestä koulutuspäivistä ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus kestää noin 15 kk ja on laajuudeltaan yhteensä 180 osaamispistettä.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on  1 500 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Laajenna opintojasi ja kouluttaudu Työteknikoksi

Voit laajentaa opintojasi matemaattista ja loogista päättelykykyä kehittävillä yleisaineopinnoilla sekä 10 eri aihealueen esimerkiksi kiinteistötekniikan, kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan tai LVI-tekniikan ammattiaineopinnoilla. Tämän kokonaisuuden suoritettuasi valmistut Työteknikoksi. Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto korvaa Työteknikon koulutusohjelmaan aikaisemmin kuuluneen tekniikan erikoisammattitutkinnon.

Haluatko kuulla lisää Työteknikon koulutusohjelmasta? Ilmoittaudu maksuttomaan työteknikkoinfoon >

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: