Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Rastor Oy
Yhteenveto
1.10.2019
suomi
   
Espoo
Avoin koulutus

Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Uutta myyntiä uusin digitaalisin välinein

Ovatko digitaaliset myynti- ja markkinointimenetelmät jo käytössä yrityksessäsi? Käytätkö verkkokauppaa osana yrityksesi liiketoimintaa?

Tule mukaan myynnin ja liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävään syventävään koulutukseen - Uutta myyntiä uusin välinein. Koulutus tarjoaa sinulle uusia menetelmiä ja työkaluja sekä suunnitelmallisuutta myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. 

Koulutuksessa opit miten:
    •    johdat omaa myyntityötä
    •    kohdistat ja säästät markkinoinnissa
    •    otat käyttöösi sähköiset myynti- ja markkinointivälineet
    •    perustat oman verkkokaupan lisämyynnin välineeksi
    •    hyödynnät sosiaalista mediaa markkinoinnissa

Koulutus sopii yrittäjille ja yrityksen myynnistä, markkinoinnista ja/tai viestinnästä vastaaville henkilöille.

Lisätietoja

Koulutusohjelma muodostuu innostavista käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää n. 10-12 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat 1,5 vuodelle. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan  yrittäjän ammattitutkinnon

Utbildningens närstudiedagar ordnas på finska, men examen kan avläggas även på svenska.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se miten suoritat tutkinnon.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen (n. 0-400 €). Kysy lisää oppisopimuspaikoista! Koulutuksessa suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3000 euroa + alv.

Kuuntele tyytyväisen yrittäjän, Annuski Arbanin, mietteitä koulutuksesta:

Oletko yrittäjän ammattitutkinnon sijaan kiinnostunut suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media täytä seuraavat tiedot: