Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Co-creation – Yhteiskehittämisen periaatteet ja työkalusprint (1 pv)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
697 EUR + alv 24 % (yht. 864,28 EUR)
6.11.2019
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Co-creation – Yhteiskehittämisen periaatteet ja työkalusprint (1 pv)

Co-creation osana palvelumuotoilun ja muotoiluajattelun ydintoimintoja

Haluatko tietää mitä yhteiskehittäminen oikeasti tarkoittaa ja miten toimia sen mukaisesti? Haluatko käytännössä oppia yhteiskehittämisen keskeisimmät työkalut?

"Badly managed co-creation process can lead to co-destruction.”

Tämän päivän kilpailutilanteessa organisaatioiden on yhä tärkeämpää ymmärtää syvällisesti asiakkaiden/ käyttäjien arvonmuodostusta ja suunnitella oma toimintansa tukemaan niitä.

Kilpailukyvyn säilyttämiseksi ei riitä, että asiantuntijat sisäisesti kehittävät tuotteita ja palveluja, vaan heidän tulee osata osallistaa kehittämisprosessiin monia toimijoita. Jos haluat ymmärtää paremmin asiakkaiden/ käyttäjien tarpeita sekä osallistaa heidät kehitysprosessiin mukaan, niin yhteiskehittämisen toimintamalli on loistava lähtökohta tälle toiminnalle.

Tehokas co-creation prosessi ei ainoastaan auta parantamaan kilpailukykyä, vaan myös motivoi henkilöstöä parempiin tuloksiin. Saat myös arvokasta tietoa siitä, mitä asiakkaasi oikeasti arvostavat.Kenelle

Koulutus sopii erinomaisesti asiantuntijoille ja johdolle - kaikille, jotka ovat mukana eri rooleissa organisaatioiden kehittämistoiminnassa. Tämän koulutuksen sisältö on ajankohtaista kaikille, joiden osaamisalueita ovat esim. Design Thinking ja Service Design.Mitä saat 

Tässä koulutuksessa saat realistisen käsityksen siitä, mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja miten toimia sen mukaisesti. Saat valmiuden suunnitella yhteiskehittämisen projektin ja ymmärrät, mitä työkaluja on saatavilla.

Saat yhteiskehittämisen työkalukartan sekä monia valmiita työkalupohjia.

Huomaat myös, että yhteiskehittämisellä sinulla on mahdollisuus saada uusia resursseja kehittämisprojekteihin. Osana muotoiluajattelua yhteiskehittäminen mahdollistaa toimintamallin, jossa kehittäminen lähtee aidosti asiakkaiden/ käyttäjien tarpeesta.

Tuloksena organisaation toiminnan suunta kirkastuu ja kilpailukyky paranee.Kouluttaja

Krista Keränen on väitellyt tohtoriksi Cambridgen yliopistosta aiheenaan palveluliiketoiminnan johtaminen, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu. Hän on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulussa mm. innovaatio- ja yrittäjyysjohtajana sekä vastannut palveluliiketoiminnan tutkimuksesta. Yrittäjänä hän on toiminut yli 20 vuotta.

Vuonna 2013 Krista voitti eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa Capacity Building-kategorian pääpalkinnon CoCo-työkalupakilla. CoCo-työkalupakki sisältää viisi työkalua, joista neljä ensimmäistä auttaa organisaatioita ymmärtämään, mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja viides työkalu CoCo Cosmos on yhteiskehittämisen palvelumuotoilupeli. Kristan BOOST+INNO projekti Laureassa on myös valittu Service Design Award 2018 finalistiksi. Projekti toteutettiin yhteiskehittämisen ja palvelumuotoilun keinoin.

Kristalle on kertynyt kokemusta yli 500 koulutuksen/työpajan vetämisestä, joiden aiheita on ollut palveluliiketoiminnan kehittäminen, yhteiskehittäminen (co-creation), muotoiluajattelu (design thinking, service design) ja innovaatiot.

Nykyisin Krista kouluttaa sekä konsultoi ja kouluttaa organisaatioita oman yrityksensä Vision Factory Oy:n kautta ja on mukana Laurean innovaatioprojekteissa.Ohjelma

8.30  Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

Co-creation – Yhteiskehittäminen

 • Päivän askelmerkit - käytäntöjä ja työkaluja

 • Koulutuspäivä on interaktiivinen ja osallistava


Yhteiskehittämisen perusteet

 • Miksi yhteiskehittäminen on tärkeää

 • Mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja mikä on oikeaa yhteiskehittämistä

 • Toteutamme CoCo Itsearvioinnin, joka kirkastaa organisaation yhteiskehittämisen toiminnantason ja kirkastaa kehitystarpeet

 • Yhteiskehittämisen periaatteet ja prosessi


11.30-12.15 Lounas

Opi yhteiskehittämään oikein

 • Yhteiskehittämisen työkalusprintti – tutustumme yhteiskehittämisen keskeisimpiin työkaluihin ja testaamme myös muutamaa niistä

 • Millaisissa tilanteissa yhteiskehittäminen toimii

 • Miten analysoin yhteiskehittämisen tuloksia ja hyödynnän päätöksenteossa


14.00 Iltapäiväkahvi

Miten tästä eteenpäin?

 • Co-creation - päivän opit yhteiskehittämisestä

 • Parhaat käytännöt ja työkalut työpaikalle

 • Tee edes tämä


16.00 Koulutus päättyyKoulutuspaikka: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: 6.11.2019

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Co-creation – Yhteiskehittämisen periaatteet ja työkalusprint (1 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 176 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Co-creation – Yhteiskehittämisen periaatteet ja työkalusprint (1 pv) täytä seuraavat tiedot: