Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä (2 h)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
29.9.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä (2 h)

Mikä erottaa huippumenestyvän ja menestyvän organisaation? – Positiivinen ja rohkea johtaminen sekä tunneilmapiiri työn imun perustana.

Haastavatko jatkuvat muutokset ja työn luonne johtamistasi ja tiimisi hyvinvointia? Entä haastavatko kasvavat vaatimukset innostumistasi ja suorituskykyäsi? Miten saada tiimin positiivista tunnekulttuuria myönteisempään suuntaan ja syventää luottamusta? Johtamisella huippumenestystä - positiivinen psykologia työvälineenä -koulutuksessa kuulet vinkkejä näiden haasteiden voittamiseen.

Positiivisen ja rohkean johtamisen toimintatavat parantavat hyvinvointia, tuottavuutta, tuloksellisuutta, innovatiivisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja vähentävät henkilöstövaihtuvuutta.

Positiivista ja rohkeaa johtamista soveltavan johtajan tai esihenkilön toiminnan tuloksena rakentuu hyvinvoivia, suorituskykyisiä ja jatkuvasti kehittyviä sekä oppivia tiimejä.Kenelle
Esihenkilöille, johtajille, päälliköille, HR-asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat kehittää johtajuustaitoja – myös itsensä johtamista.Hyödyt
- Saat tietoa ja perustan; mitä positiivinen ja rohkea johtaminen on ja miten soveltaa sitä organisaatioissa
- Saat konkreettisia työkaluja positiivisen ja rohkean johtamisen edistämiseen arjen esimiestyössä
- Hyvinvointia itsellesi ja näkökulmia tiimin työhyvinvoinnin edistämiseen
Lämpimästi tervetuloa!Kouluttaja 

Valmennuksen toteuttaa Mira Pakarinen, joka syvän luottamuksen ja arvostavan vuorovaikutuksen kautta auttaa löytämään ihmisten piilevän potentiaalin ja hyödyntämään sitä henkilöiden sekä organisaatioiden hyväksi.

Miralla on syvällistä osaamista positiivisesta psykologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tuloksenteossa sekä hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisesta organisaatioissa. Hän on myös kokenut business coach (PCC).
Ratkaisukeskeisyys, tuloksellisuus, aitous ja arvostava lähestymistapa ohjaavat hänen työskentelyään.
Miralla on 20 vuoden kokemus liike-elämästä ja hänellä on takanaan merkittäviä kehitys-, kulttuuri- ja muutoshankkeita, jotka ovat tuottaneet yrityksiin tuloksellisuutta, hyvinvointia, ja työn imua. Hän on kokenut ryhmien ja yksilöiden valmentaja. Asiakkaat arvostavat myös hänen johtamis-, yrittäjä-, ja esimieskokemusta.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
- Mielestäni tämä on todella hyvä lähestymistapa ja hyvä perusta. Nyt on aika jättää taakse vanhentunut johtamismalli. Avoimuus, välittäminen ja keskustelutaidot ovat Tästä sai paljon hyviä mietteitä pohdittavaksi.
- Kiitos, Mira! Tämä oli todella hyvä!.
- Kiitos paljon, tämä oli esihenkilöä motivoiva ja sain ajatuksia esimiesarkeen vietäväksi!
- Koulutus oli erinomainen ja upeata, miten osallistit meidät vaikka olimme etänä. Sain oivalluksia ja ajattelemisen aiheita. Energisoiduin ja olit inspiroiva esimerkki Mira! Kiitos!Koulutus toteutetaan yhteistyössä PeopleUP Oy:n kanssa, joka on hyvinvoinnin, suorituskyvyn, johtamisen ja positiivisen psykologian valmennus, coaching ja kehittämisyhteisö.

Muut koulutukset yhteistyössä PeopleUp Oyn kanssa:

Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa (2 h) 11.10.2022 Etäkoulutus

Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min) 13.12.2022 EtäkoulutusAikataulu 
8.45 Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Tauko sopivassa välissä
11.00 Koulutus päättyy

Ohjelma

Johtamiselle huippumenestystä!
– Avaus, tavoitteet ja yhteinen virittäytymiskeskustelu

Positiivinen ja rohkea johtaminen
- Työn imu hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perustana
- Positiivinen ja rohkea johtaminen – ajattelusta toimintaan
- Myönteisen tunneilmapiirin rakentaminen - on monta tapaa rakentaa se ja tuhota se myös nopeasti

Onnistuminen positiivisena ja rohkeana johtajana
- Työkaluja, joilla tuet tiimiläisten onnistumista ja pystyvyysuskoa
- Oma hyvinvointi, suorituskyky ja kukoistus onnistumisen kulmakivenä – välittäminen ja päivittäiset naurut luovat ilmapiirin, jossa ideat ja innovaatiot syntyvät sekä kaikki tulevat nähdyiksi!Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme yhden tauon koulutuksen aikana. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.Koulutuspaikka:
Vuorovaikutteinen etävalmennus

Ajankohta:
29.9.2022 klo 9.00 – 11.00

Osallistumismaksu:
297 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujiaa: 197 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Myös tiimi- sekä yritys- ja organisaatiokohtaisena, pyydä tarjous!Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä (2 h), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä (2 h)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy sosiaalisessa mediassa

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 185 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä (2 h) täytä seuraavat tiedot: