Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
1.11.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)

Hyvä puhetaito on viestinnän ja työelämän hyödyllisimpiä taitoja.Koulutus on saanut huippuarviot ja sopii kaikille, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan. "Tarkista asenne puhumiseesi ja ehkä muutat koko elämääsi", sanoo Juhana Torkki. (TT)

Juhana Torkki on Suomen kysytyimpiä alan asiantuntijoita. Hänet tunnetaan tarkkanäköisenä puheiden kommentoijana ja maamme eturivin vaikuttajien puhekouluttajana.Kuinka seuraava puheesi on tähänastisen elämäsi paras – ja kuinka pääset lopputulokseen kohtuullisella vaivannäöllä!

Ei riitä, että tiedämme, millainen on hyvä puhe – meidän on myös tiedettävä, miten sellainen valmistetaan. Hyvä puhuminen on kuin ruoanlaittoa – lopputulos on seurausta tarkasti toteutetuista työvaiheista.

Tällä tehokurssilla saat selkeät kaavat ja mallit hyvän puheen valmistamiseen! Niiden avulla valmistelet aiempaa vaikuttavampia puheita kohtuullisessa ajassa.

Koulutuksen painopiste on vaikuttavassa puheessa. Saat eväitä myös tietopuolisten esitelmien laatimiseen, mutta erityisesti keskitymme puheisiin, joiden tarkoituksena on aikaansaada muutos kuulijoiden asenteissa ja motivaatiossa.
- Kuinka luot puheella innostusta?
- Kuinka vaikutat asenteisiin?
- Kuinka johdat muutosta?
- Kuinka parannat ryhmän henkeä?
- Kuinka hälvennät epäluuloja ja käsittelet pelkoja?
Myös näihin tunnetavoitteisiin pääseminen edellyttää, että puhujan tapa valmistautua esityksiinsä on oikea ja täsmällinen.Osallistujana opit
– Miten käytät viisaasti valmistautumiseen varattua aikaa
– Miten voitat yleisön suosion ja luottamuksen
– Miten vaikutat puheella tunteisiin, synnytät innostusta ja motivaatiota
– Miten luot esityksiin selkeän ja mukaansatempaavan rakenteen
– Miten käytät vaihtelevasti tyylikeinoja
– Miten aloitat puheen kiehtovasti, miten lopetat mieleenjäävästi
– Miten rakennat slaideja, jotka tukevat eivätkä häiritse sanoman perillemenoa
– Miten rakennat valloittavia tarinoita ja miten kerrot ne taitavasti

Valmennettavien ei edellytetä pitävän puhetta koulutuspäivän aikana, vaan opetus on luentomuotoista ja sisältää keskustelumuotoisia harjoitteita. Valmennuksen pääsisältö on henkilökohtaisen valmistautumisen työkalun oppiminen ja omaksuminen.Ennakkokysely
Koulutus ei vaadi ennakkovalmistautumista, mutta saat noin viikkoa ennen kurssia sähköpostiin lyhyen kyselyn. Siihen vastaaminen varmistaa, että saat koulutuksesta haluamasi hyödyn.Kenen kannattaa osallistua?
• Esitelmiä pitävät asiantuntijat
• Tiimiesihenkilöt
• Markkinoinnin ammattilaiset
• Toimitus- ja henkilöstöjohtajat
• Ketkä tahansa, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaanKouluttajaJuhana Torkki, Puhevalta, on maamme johtavia esiintymistaidon kouluttajia. Hän on valmentanut monia eturivin poliitikkoja sekä yritysten johtoryhmiä. Torkki on tullut tunnetuksi suosituista viestintää käsittelevistä, palkituista kirjoistaan: Puhevalta (2006), Neuvotteluvalta (Torkki & S.Miettinen 2008), Tarinan valta (2014), Puhevalta käyttöön (2015). Vuodesta 2006 Torkki on valmentanut niin yksilöitä kuin yhteisöjä viestimään vaikuttavammin.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
(asteikolla 5=erinomainen, 1=huono)
Kouluttaja Juhana Torkin aiheen hallinta ja asiantuntevuus: 4.9
Kouluttajataidot ja opetustyyli: 4.9

- "Kiitos hyödyllisestä Puheen valmistamisen tehokurssista. Se on elämäni parhaita kursseja. Aihe laajeni puheen valmistamisesta yleiseen elämän jäsentämiseen sekä merkityksellisten asioiden pohdiskeluun. Kurssipäivän rytmitys oli hyvä ja sain erittäin käytännöllisiä neuvoja puheen valmistamiseen. Puhe-esimerkit olivat loistavia ja työskentely osallistavaa. Kurssin avulla pidin ehkä parhaan puheeni kevätjuhlissa. Parasta tämän puheen rakentamisessa oli se, että ymmärsin ja jäsensin asioita, jotka olivat ikäänkuin poreilleet mielessä!" - Maija, apulaisrehtori

- "Olen osallistunut moniin koulutuksiin ja järjestänyt monia itse. Juhana Torkki on yksi parhaimmista valmentajista, joita olen tavannut. Hän tempasi osallistujat mukaansa niin, että mielenkiinto ja innostus säilyivät koko päivän. Päivä oli käytännön läheinen ja sain monia hyödyllisiä vinkkejä esityksen tekemiseen. Juhana oli loistava valmentaja, koska hän myös herätteli osallistujia antoisiin keskusteluihin." - Toimitusjohtaja Krista Elo-Pärssinen, PL Perheyrityspalvelut Oy

- "Koulutuksen anti oli erittäin hyvä, konkreettinen ja vien tästä käytännön työkaluja seuraavan puheen valmisteluun. Sisältö oli erittäin hyvä, meditointityökaluineen ja esimerkkeineen. Käytännön työkalut sovellettavia ja helposti omaksuttavia. Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta läpikäynnistä, hyvin pureuduttu koulutettavien tavoitteisiin / tarpeisiin. Suosittelisin tätä koulutusta muillekin: puheen pitäjien päivittäisen tuskan minimoimiseen hyvä työvälinevalikoiman laajentaja." - Business Manager Markus Kankaanpää, Elisa Oyj

- "Sain runsaasti ajateltavaa seuraavan esityksen valmisteluun. Olin tyytyväinen sisältöön kokonaisuutena. Juhana Torkki oli kouluttajana todella hyvä. Suosittelen hänen koulutustaan lämpimästi kollegoille."

- "Paljon käytännön vinkkejä puheen valmistamiseen. Kouluttaja oli miellyttävä, asiantunteva, innostava. Loistava koulutus!"

- ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

- ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

- "Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin."
OHJELMA

08:45 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

09:00 Koulutus alkaa

Johdatus vaikuttavaan viestintään
– miksi jotkin puheet muistetaan vielä vuosien päästä?

10:30 Tauko

10:40 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
– kuinka oppia puhuttelemaan tunteita ja synnyttämään muutosta?

11:30 Lounastauko

12:15 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
- jatkuu

12:45 Puheen strategian (suunnitelman) laatiminen
– miten suunnitella puheen tyyli, sisältö ja rakenne kuulijaan vetoavaksi?

14:00 Tauko

14:15 Kerronnan salat
– miten pitää yllä mielenkiinto esityksen ajan?

16:00 Koulutus päättyyKoulutuspaikka:
Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennuspäivän aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.
Tästä koulutuksesta emme tee tallennetta.

Ajankohta:
tiistai 01.11.2022 klo 9-16

Hinta:
597 euroa /hlö + alv 24 %.

Ryhmäetuhinta:
Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 557 euroa /hlö + alv 24 %,
kolme tai useampia osallistujia: 497 euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy sosiaalisessa mediassa

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 185 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi (1 pv) täytä seuraavat tiedot: