Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean-esimies (1 pv)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
10.2.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Lean-esimies (1 pv)

Näe ja kehitä kokonaisuuksia, jotka luovat todellista asiakasarvoa!

Liian usein esimies on puun ja kuoren välissä. Johtamisvastuu ja omat työt. Johdon ja tiimin odotukset voivat olla vastakkaisia. Ajankäytön painottamisen vaikeus näissä odotuksissa voi olla ristiriitaista tai jopa mahdotonta.

Lean-esimies ei huku näihin ristiriitoihin, vaan lähtee etsimään sitä, mikä luo todellista asiakasarvoa. Hän kartoittaa sitä tukevat arvoketjut yhdessä avainhenkilöstön kanssa, jotta kaikki näkevät ja palvelevat samaa kokonaisuutta. Ei voi puhaltaa yhteen hiileen, jos ei tiedetä edes missä se hiili on.

Lean-esimies näkee hukkia, jotka pyyhkii tiiminsä kanssa pois päiväjärjestyksestä. Lean-esimies asettaa selkeitä kehityshaasteita ja valmentaa tiimiään kohti mielenrauhaa ja rautaista asiakasarvon tuotantoa!

Tämä koulutus antaa sinulle selkeän ymmärryksen ja työkalut siitä, miten sinäkin voit olla Lean-esimies.Kenelle
Lean-esimies -koulutus on rakennettu tukemaan esimiesten, johtajien ja pk-yrittäjien päivittäistä johtamista ja yrityksen kehittämistä.Hyödyt
- Tiedät, miten hyödyntää Leania teidän yrityksessä
- Saat työkalupakin, jota hyödyntää päivittäin
- Saat selkeyttä esimiestyöhön
- Luot koulutuksen aikana selkeitä johtamiskäytänteitä
- Pääset harjoittelemaan valmentavaa johtamistaKouluttaja 
Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
- "Herätti ajatuksia ja ideoita."
- "Tärkeä aihe. Antaa uskoa siihen että voidaan vielä parantaa tekemisiämme."
- "Käytännönläheistä. Sovellettavissa olevaa."
- "Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua."Ohjelma

9.00 Koulutus alkaa

Lean johtamisen perusteet
Käymme läpi mitä hyötyä tästä toimintamallista voi teille olla ja mistä palasista Lean-esimiehen työkalupakki koostuu. Käymme läpi Lean-esimiehen kuusi ominaisuutta.

Lean-kata
Visio - Nykytila - Haaste - Este. Tämän nelikon ymmärtäminen teidän yrityksen kontekstissa ja sen johtaminen antaa rakenteen Lean-esimiehen toiminnalle.

Haastejohtaminen
Käymme läpi haastejohtamisen periaatteet ja luomme selkeän kehittämishaasteen, jota kohti voitte lähteä heti matkaan!

Valmentava esimiestyö
Lean-esimies ei käske tai neuvo, vaan ohjaa kysymyksillään. Hänen haasteensa ei ole ratkaista käsillä olevaa ongelmaa, vaan nostaa tiimiläisensä kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti ja autonomisesti.

16.00 Koulutus päättyyAikataulu
8.45  Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Taukoja sopivissa väleissä
12.00 Lounastauko
16.00 Koulutus päättyyEtäkoulutus toteutetaan Zoomilla.
Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme taukoja riittävästi. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana.
Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
10.2.2022 

Osallistumismaksu:
597 euroa / hlö (+ alv 24%). Koulutus sisältää sähköisen materiaalin.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  557 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa:  497 euroa / hlö (+ alv 24%).

Bonus:
Saat käyttöösi koulutuksen tallenteen kahden viikon ajaksi koulutuksen jälkeen! Saat Osallistumisohjeessa lisätietoa miten saat tallenteen käyttöösi.

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti! Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-esimies (1 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-esimies (1 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy sosiaalisessa mediassa

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 176 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Laatukeskuksen Suosituin valmennus!

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksessa saat työkaluja toiminnan kehittämiseen ja organisaation suorituskyvyn parantamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-esimies (1 pv) täytä seuraavat tiedot: