Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Suorituskyvyn ylläpitäminen ja tuloksellinen toiminta stressitilanteissa ja paineen alla (1 pv)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
697 EUR + alv 24 % (yht. 864,28 EUR)
6.2.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Suorituskyvyn ylläpitäminen ja tuloksellinen toiminta stressitilanteissa ja paineen alla (1 pv)

Ylläpidä suorituskykyäsi - varmista tuloksellisuus ja hyvinvointi
"Työperäinen stressi on toiseksi suurin työterveysongelma tuki- ja liikuntaelinsairauksien jälkeen."
Meidän todellinen henkinen suorituskykymme mitataan paineen alla ja haastavissa tilanteissa. Tulevaisuudessa pärjäävät ne tiimit, joilla on eniten henkistä kapasiteettia ja jotka eivät jäädy tiukan paikan tullen. Henkisen suorituskyvyn resurssit vaikuttavat myös siihen, miten pystymme ratkomaan ongelmia ja toimia luovasti. "Miten kehitämme ajattelun joustavuutta, johdamme omia tunteita sekä luomme tunneilmapiiriä?"

Työhyvinvointi on tuloksen kovaa ydintä ja suorituskykyä. Tämän päivän työelämä, jatkuvine muutoksineen, vaatii suuren määrän suorituskykyä ja henkistä kapasiteettiä. Henkinen suorituskyky on toimintakykyä, palautumista, stressinhallintaa sekä ajattelun- ja tunteiden johtamista.

Kaipaatko sinä?

 • Parempaa keskittymiskykyä paineen alla?

 • Keinoja miten tunnistaa kuormitustekijöitäsi?

 • Keinoja parempaan stressinhallintaan ja henkisen suorituskyvyn rakentamiseen

 • Työkaluja ajattelutaitojen kehittämiseen sekä tunneälykkyyteen

 • Oivalluksia optimaaliseen vireystilan ylläpitoon

Kenelle 

Koulutuspäivä on suunnattu asiantuntijoille, esimiehille, jotka kaipaavat konkreettisia oivalluksia sekä työkaluja oman potentiaalin aktivoimiseen, paremman stressinhallinnan sekä optimaalisen suorituskyvyn rakentamiseen.Hyödyt

 • Tutkittua tietoa stressin fysiologiasta sekä aivoergonomiasta

 • Oivalluksia, miten suhtautua uudella tavalla kuormittaviin tilanteisiin

 • Työkalujakeskittyneen vireystilan luomiseen muuttuneissa ja vaikeissa tilanteissa

 • Keinoja suorituskykysi optimointiin ja henkisen kapasiteetin sekä tilannetajun kasvattamiseen

 • Oivalluksia, miten viet valmennuksessa oivaltamiasi asioita omaan työ -ja toimintaympäristöön

Kouluttajat  

Jaana Hautala on erittäin kokenut Oivaltamaan Oy:n kehittäjä, yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja   tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä. Koulutukseltaan hän on NLP Master Trainer, coach trainer, joka on opiskellut myös liikunnanohjaajaksi, rentoutus- sekä joogaohjaajaksi sekä aivotutkimusta ja positiivista psykologiaa.

Anniina Hukari on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo  vahvasti  organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen.

Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach. Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm aikuispedagogiikkaa, NLP:tä sekä aivotutkimusta.

 Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

Kuormitustekijät paineen alla

Henkinen kapasiteetti

 • Fokuksen suuntaamisen merkitys

 • Ajattelun joustavuus

 • Tunteet ja tunteiden johtamisen merkitys henkiseen suorituskykyyn


11.30 – 12.15 Lounas

Keskittymiskyvyn ja suorituskyvyn ylläpito

 • Miten mielen kuormitusta voi vähentää?

 • Parhaat aivotyöläisen stressinhallinta keinot


14.00 Iltapäiväkahvi

Optimaalinen energian johtaminen

 • Tilannetaju ja miten tilannetajua kehittää

 • Suunnitelma oman energianjohtamisen optimaaliseen kehittämiseen


Aikaa keskustelulle

 16.00 Koulutus päättyy

 Koulutuspaikka:  Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Ajankohta: 6.2.2020

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 22.1.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.

Huomioitavaa! Ota oma kannettava mukaanPeruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suorituskyvyn ylläpitäminen ja tuloksellinen toiminta stressitilanteissa ja paineen alla (1 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 176 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suorituskyvyn ylläpitäminen ja tuloksellinen toiminta stressitilanteissa ja paineen alla (1 pv) täytä seuraavat tiedot: