Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
15.9.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv)

Hyödynnä nyt kesäetu -15% kaikista Eventiumin koulutuksista, kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.2022.
Kirjoita ilmoittautumislomakkeen Muut tiedot -kohtaan koodi ”Kesä -15%”.Konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sopeutumaan jatkuviin muutoksiin hyvinvoivana

Maailma on muuttunut yhä kompleksisempaan suuntaan. Viime vuosien epävarmuustekijät ovat vain lisänneet muutoksen vauhtia ympärillämme ja tuoneet uudenlaisia haasteita, vaatimuksia sekä mahdollisuuksia työelämään.
Hyvinvoivat työntekijät ovat työyhteisön tuloksentekijöitä, jotka kaipaavat tässä jatkuvassa muutoksessa työkaluja muutosten aiheuttamaan kuormitukseen.

Haluatko parantaa kykyäsi sopeutua tähän kiihtyvään maailmaan? Tämä valmennus auttaa kehittämään henkistä suorituskykyä ja resilienssiä eli muutoskyvykkyyttä.

Tukea muutoksiin - henkisen suorituskyvyn kehittäminen -valmennuksesta saat työkaluja mielen hyvinvointiin.Kenelle
Koulutus sopii esimiehille, tiiminvetäjille, asiantuntijoille tai koko tiimille, joka haluavat ymmärtää miten henkistä suorituskykyä ja resilienssiä voi kehittää systemaattisesti.Hyödyt
– Saat koulutuksesta ajankohtaista tietoa resilienssistä sekä siitä, miten stressi ja jatkuva kuormitus vaikuttavat työkuntoon sekä jaksamiseen.
– Saat työkaluja ja oivalluksia henkisen suorituskyvyn ja resilienssin kehittämiseen.Kouluttaja 
Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Jaana on ollut yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä, jonka tarinoita ja kokemusta hyödyntää luennoissa ja koulutuksissa. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta 2017 sekä Vapaudu Uskomusten kahleista marraskuussa 2019. Keväällä 2022 julkaistiin Paremman työelämän opas -kirja, jossa Jaana on yksi työelämän asiantuntijoista.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
-Ajatuksia herättävä ja tässä hetkessä oleva luento. Näistä pehmeistä asioista puhutaan ihan liian vähän organisaatiotasolla. Esityksestä saan monta arvokasta vinkkiä kokeiluun. Erittäin ajankohtainen aihe ja kullanarvoisia käytännön vinkkejä. -Prosessipäivät seminaari
-Jaanaa on ilo kuunnella, hänellä vahva ja persoonallinen ote ja lähestymistapa aiheeseen ja kuulijoihin. Mielenkiinto pysyy yllä koko ajan - Katri Janhonen, Kiinko
-Oikein ajankohtainen ja ajatuksia herättävä koulutus. Saimme pitkin iltaa keskustelua aikaiseksi ja tykättiin kovasti siitäkin. Aihe on niin laaja, että sen puristaminen 90 minuuttiin on todellinen taitolaji! Hieno suoritus sinulta - Minna Rämö, TehySisältö

8.45 Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa

Palautuminen ja mielensuorituskyky
- Mielentaidoilla lisää joustavuutta ja vähemmän stressiä
- Hälytysten ja kuormitustekijöiden tunnistaminen
- Kehon ja mielen yhteistyöllä parempaa suorituskykyä
- Palautumisen mekanismit resilienssin taustalla

Resilienssi henkisen suorituskyvyn taustalla
- Tutkittua tietoa resilienssistä ja muutoskyvykkyydestä
- Henkisen suorituskyvyn elementit
- Miten resilienssiä ja henkistä suorituskykyä voi kehittää kiihtyvässä muutoksessa?
- Konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sopeutumaan jatkuviin muutoksiin hyvinvoivana

Henkisen suorituskyvyn kehittäminen
– Miten vien opit käytäntöön ja muutan toimintamallejani

11.30 Koulutus päättyy
- Pidämme tauon sopivassa välissäTämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme taukoja riittävästi. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta: 
15.9.2022  klo 9.00 – 11.30 

Osallistumismaksu:
297 euroa / hlö (+ alv 24%). Sisältää sähköisen materiaalin.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujia: 197 euroa / hlö (+ alv 24%).Tutustu Jaana Hautalan muihin syksyn koulutuksiin:

Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla (1 pv) 5.10.2022 Helsinki

Tilannetaju johtaa viisaisiin päätöksiin (90 min) 11.10.2022 WebinaariIlmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy sosiaalisessa mediassa

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 185 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv) täytä seuraavat tiedot: