Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Työskentele tehokkaasti – palaudu riittävästi (75 min)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
197 EUR + alv 24 % (yht. 244,28 EUR)
9.6.2021
suomi
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Työskentele tehokkaasti – palaudu riittävästi (75 min)

Modernin työelämän järjettömät käytännöt

Uusi etätyömoodi aiheuttaa suuria haasteita sekä pienille että suurille yrityksille. Loputtomat Teams-palaverit sekä vähentyneet sosiaaliset kanssakäymiset pistävät jopa parhaimpien organisaatioiden työtekijät ja johdon todelliseen tulikokeeseen.

Tämä iltapäivän työtehokkuusluento kyseenalaistaa pilke silmäkulmassa modernin työelämän käytäntöjä ja antaa uusia työkaluja tehokkuuteen sekä hyvinvointiin.Kenelle 
Tämä etäkoulutus sopii kaikille, jotka miettivät miten parantaa omia työtapojaan sekä löytää enemmän vapaa-aikaa.
Hyödyt
Juuri tähän aikaan tiiviiksi paketiksi rakennetun, hyödyllisen ja mielenkiintoisen etätilaisuuden aikana opit uusia näkökulmia työskentelyyn sekä saat työkalupakin, jolla opit keskittymään kaaoksen keskellä.Kouluttaja 

Tomi Kaukinen on vuoden puhuja -finalistiksi valittu energinen oman tiensä kulkija.

Valmistuttuaan Tukholman Kauppakorkeakoulusta hän vietti useamman vuoden kansainvälisissä rahastoissa. Siitä tie vei hänet omien startuppien kautta maailmalle. Tehottomat työtavat ja liiallinen stressi toi lopulta mukanaan vakavan uupumuksen. Tämän jälkeen Kaukinen alkoi puhumaan sekä kyseenalaistamaan työelämän käytäntöjä ja auttaa organisaatioita löytämään uusia tapoja toimia.

"Tomin räjähtävä ja energinen tyyli sopii mainiosti virtuaalitapahtumiin. Jos joku nukkuu lähetyksen alussa niin hän varmasti tipahtaisi tuoliltaan kun Tomi aloittaa tykitystään. Tomilla on ajatuksia herättäviä ja hyviä kommentteja ja hän saa taatusti kuulijan miettimään oman elämänsä suunnan. Viihtyisä, humoristinen, rehellinen ja pelkäämätön puhetyyli ei jätä ketään kylmäksi ja yleisön palautteet sen myös kertoi"
- Max Lundberg, Managing Director, Koulutus.fi"Etäkoulutus toteutetaan Zoom-webinaarina.

Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana chatissa. Tämä etäkoulutus toteutetaan webinaarina, joten et tarvitse mikrofonia etkä webbikameraa.

Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.OHJELMA

12.45 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

13.00 Koulutus alkaa  • Miksi moderni työelämä näyttää miltä se näyttää?

  • Miten käsitellä someryhmiä ja sähköposteja fiksusti?

  • Mikä on syvä työ ja miten voimme hyödyntää sitä?

  • Miten Pomodoro-tekniikka laskee stressiä ja lisää hyvinvointia?

  • Miten rakentaa oma työpäivä?


14.15 Koulutus päättyyKoulutuspaikka: Etäkoulutus Zoomilla (voit osallistua mistä tahansa internet-yhteyden päästä omalla tietokoneellasi tai mobiilisti älylaitteella)

Ajankohta:  09.06.2021 Klo 13.00 - 14.15
Osallistumismaksu etänä: 197 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy tallenne, joka on esteen sattuessa katsottavissa 1 viikon aikana tilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  177 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa:  147 euroa / hlö (+ alv 24%).

Bonus: Ilmoittaudu 25.05.2021 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työskentele tehokkaasti – palaudu riittävästi (75 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 176 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työskentele tehokkaasti – palaudu riittävästi (75 min) täytä seuraavat tiedot: