Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa (2 h)

Ratekoulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
11.10.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa (2 h)

Vastuullisesti toimivat yritykset ovat kannattavampia kuin muut yritykset – Yrityksen vastuullinen toiminta osaksi kilpailustrategiaa!

Yrityksen vastuullisen toiminnan pitäisi olla kiinteä yrityksen strategian kehittämistä ja uusien kilpailuetujen hakemista. ESG (Environment, Society, Governance) ei kuitenkaan tarjoa parhaita työkaluja yritysvaikutusten mittaamiseen eikä niiden kehityksen todentamiseen.

Vastuullisuuskeskustelu keskittyy liiaksi yrityksen sisäisen toiminnan arviointiin (jalanjälkiin), kun huomio pitäisi siirtää yrityksen tuotteiden ja palveluiden ulkoisiin vaikutuksiin (kädenjäljet).

Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa -koulutuksessa saat neuvoja ja vinkkejä, millaisia nykyisin käytössä olevia mittareita parempia menetelmiä vaikutusten todentamiseen tarvitaan.Kenelle
Organisaatioiden ylin johto, keskijohto, esihenkilöt ja HR-henkilöstö sekä muut yritysvastuusta kiinnostuneet henkilöt.Hyödyt
- Saat käsityksen, millaisia nykyisin käytössä olevia mittareita parempia menetelmiä vaikutusten todentamiseen tarvitaan.
- Olet oppinut nettovaikutusmenetelmän perusteet ja tutustut menetelmän käyttöön yritysvaikutusten kehittämisessä.
- Pääset pohtimaan strategian kehittämistä yritysvaikutusten avulla sekä miten johtaminen ja kulttuuri liittyvät vastuullisuuteen?Bonushyöty osallistujille – Koulutuksen opit arkeen!
Koulutuksen jälkeen osallistujille lähetetään opas “5 askelta, joilla tuoda vastuullisuus osaksi strategiatyötä ja johtamista”, jonka avulla koulutuksen opit saa vietyä käytäntöön.
Tervetuloa koulutukseen!Kouluttaja 
Koulutuksen toteuttaa vastuullisuuden syväosaaja, työelämäprofessori Jorma Turunen. Hän on tuotantotalouden tekniikan tohtori, joka teki väitöskirjansa yrityksen taloudellisen menestyksen ja vastuullisen toiminnan välisestä suhteesta.
Aikaisemmin hän on toiminut mm. Teknologiateollisuus ryn, Finpro ryn, Stonesoft Oyj:n ja PCA Infocom Finance Oyn toimitusjohtajana, Comptel Oyj:n myynti ja markkinointijohtana, johtotehtävissä Telecom Finland Oy:ssä sekä yli 30 teknologiayrityksen hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana.
Tällä hetkellä hän toimii 7 kasvuyrityksen hallituksen jäsenenä, joista yhdessä puheenjohtajana. Jorma toteuttaa Puhetta Yritysvaikutuksista Podcastia, jossa hän monipuolisesti keskustelee vieraiden kanssa vastuullisesta yritystoiminnasta.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
- ”Oli hyvä, että Jorma korostaa kädenjälkien merkitystä. Niistä puhutaan aivan liian vähän”
- ”On helppo olla samaa mieltä siitä, että vastuullisuus lähteen omistajan arvoista”Koulutus toteutetaan yhteistyössä PeopleUP Oy:n kanssa, joka on hyvinvoinnin, suorituskyvyn, johtamisen ja positiivisen psykologian valmennus, coaching ja kehittämisyhteisö.

 

 

Muut koulutukset yhteistyössä PeopleUp Oyn kanssa:

Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä (2 h) 29.09.2022 Etäkoulutus

Itsemyötätunto työelämässä – hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta (90 min) 13.12.2022 EtäkoulutusAikataulu

8.45Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Tauko sopivassa välissä
11.00 Koulutus päättyy

Ohjelma
• Yrityksen kannattavuuden ja vastuullisuuden välinen suhde
• Miksi vastuullisen toiminnan pitäisi olla osa yrityksen strategiaa?
• Nykymittareiden puutteet
• Nettovaikutusmenetelmän esittely ja käyttö yritysvaikutusten kehittämiseen
• Miten yrityksen vastuullisuustarina, johtaminen ja kulttuuri liittyvät kokonaisuuteen?Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme yhden tauon koulutuksen aikana. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.Koulutuspaikka:
Vuorovaikutteinen etävalmennus

Ajankohta:
11.10. 2022 klo 9.00 – 11.00

Osallistumismaksu:
297 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujaa: 197 euroa/ hlö (+ alv 24%).

Bonus!
Koulutuksen jälkeen osallistujille lähetetään opas “5 askelta, joilla tuoda vastuullisuus osaksi strategiatyötä ja johtamista”, jonka avulla koulutuksen opit saa vietyä käytäntöön.

Myös tiimi- sekä yritys- ja organisaatiokohtaisena, pyydä tarjous!Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa (2 h), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus


Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa (2 h)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ratekoulutus Oy sosiaalisessa mediassa

Ratekoulutus Oy

Ratekoulutus – kursseja ja seminaareja monipuolisiin tarpeisiin

Ratekoulutus on suomalainen koulutusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajantasaisia valmennuksia ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Jatkuvasti päivittyvästä hakemistosta löydät helposti juuri sinulle tai organisaatiollesi sopivat kurssit. Ratekoulutuksen koulutusvalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavien alojen koulutuksia: Johtaminen ja esimiestyö Esiintyminen Tuotannonohjaus Tuotekehitys Laadunvarmistus...


Lue lisää kouluttajasta Ratekoulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ratekoulutus Oy

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 185 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yritysvastuun merkitys strategiassa ja johtamisessa (2 h) täytä seuraavat tiedot: