Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Ajatteleva keho, liikkuva mieli | Kehollisuuden keinot hyvinvoinnin edistämisessä

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Yhteenveto
12.–13.4.2021
   
Ylivieska
Koulutus
Henkilö istuu kalliolla ajatuksissaan ja katselee avautuvaa maisemaa

Ajatteleva keho, liikkuva mieli | Kehollisuuden keinot hyvinvoinnin edistämisessä

Kehon ja mielen yhteyttä tukeva psykofyysinen fysioterapia ja sen kokemukselliset harjoitteet antavat keinoja oman kehollisuuden kokemiseen, tunnistamiseen ja hyväksymiseen sekä ajatusten ja tunnetilojen tiedostamiseen. Koulutus antaa välineitä asiakastyöhön ja työssä jaksamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajatteleva keho, liikkuva mieli | Kehollisuuden keinot hyvinvoinnin edistämisessä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sosiaali-, kasvatus- ja ohjausalalla toimivat, mm. mielenterveys- ja päihdetyön ja lastensuojelun ammattilaiset.

Kouluttaja

Kouluttajana TtM, ft Mikko Patovirta. Patovirta on Bodymindin perustaja ja työskennellyt fysioterapeuttina v. 1994 lähtien. Hän toimii pääasiassa pitkittyneiden kipujen kuten CRPS:n ja kroonistuneen migreenin kanssa, neurologisten toimintakykyongelmien, post-traumaattisten stressioireistojen sekä ahdistuneisuus–väsymysoireistojen parissa. Hän luennoi ja kouluttaa terveydenhuollon ammattihenkilöstöä psykofyysiseen näkökulmaan.

Kustannukset

295 € sisältäen koulutuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin. Ruokailut erikseen.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista peritään 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista opisto perii täyden kurssimaksun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajatteleva keho, liikkuva mieli | Kehollisuuden keinot hyvinvoinnin edistämisessä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...


Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietosuojaa sote henkilöstölle

Verkkokoulutuksen avulla tutustut alaan liittyvään tietosuojalainsäädäntöön ja vaatimuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tietosuojakäytäntöjä ja riskejä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajatteleva keho, liikkuva mieli | Kehollisuuden keinot hyvinvoinnin edistämisessä täytä seuraavat tiedot: