Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi perusopinnot 25 op

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Yhteenveto
n. 6 kk
   
Ylivieska
Koulutus

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi perusopinnot 25 op

Järjestämme yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston (UEF) avoimen yliopiston kanssa opintokokonaisuuden Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi 25 op.

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi -perusopintokokonaisuuden tavoitteena on, että opiskelija ymmärtää perinnöllisten ominaisuuksien, ympäristötekijöiden sekä vallitsevan kulttuurin merkityksen lasten ja nuorten psykososiaaliselle kehitykselle. Oppiaineen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden ymmärrystä ja tietoa monista samanaikaisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä antaa valmiuksia kohdata nyky-yhteiskunnan ja tämän päivän haasteita lasten ja nuorten kanssa toimiessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi perusopinnot 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kouluttaja

Eeva Huhtala

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 590 € ja se on mahdollista maksaa erissä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi perusopinnot 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...


Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi perusopinnot 25 op täytä seuraavat tiedot: