NADA-korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Yhteenveto
4 päivää
   
Ylivieska
Koulutus

NADA-korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä

Korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä

NADA -korva-akupunktio kehitettiin 1970-luvulla USA:ssa käytettäväksi päihdevieroituksen kaikissa vaiheissa, niin akuuteissa vieroitustilanteissa kuin kuntoutumisen myöhemmissä vaiheissa. Suomessa menetelmää on käytetty yli 30 vuoden ajan. Korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä -koulutus on päihdevieroitusakupunktioyhdistyksen, NADA Suomi / Finlandin, kriteerien mukainen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on oppia korva-akupunktiomenetelmä, jolla voidaan helpottaa/poistaa akuutteja vieroitusoireita ja tukea pidempiaikaista raittiina pysymistä sekä kuntoutumista. Korva-akupunktiomenetelmää voidaan käyttää myös muista syistä johtuvien ahdistus-, masennus- ja unettomuusoireiden hoidossa. Viime vuosina menetelmää on paljon käytetty osanapost-traumaattisten oireiden hoitoa. Tähän liittyen koulutuksessa perehdytään myös autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumisen – johon NADA-akupunktiolla mm. pyritään – merkitykseen traumojen hoidossa.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm. menetelmän historiaa ja merkitystä, hoidon toteuttamista, pistämistekniikkaa ja turvallisuutta sekäkorvakuulienja -magneettienkäyttöä.

Koulutettavilla tulee olla paikka, missä he voivat toteuttaa menetelmää koulutuksen välipäivinä. Tämän paikan tulee olla osa virallista terveys- tai sosiaalialan hoitoverkostoa.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset 31.10.2022 mennessä.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ilmoittautumisajan päättyessä ei ole täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta NADA-korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu päihdehuollon, psykiatrian tai muun terveyden- tai sosiaalihuollon työntekijöille, jotka työskentelevät päihde- tai mielenterveysongelmaisten parissa.

Aikataulu

12.-13.1.2023

Koulutus koostuu neljästä päivästä. Menetelmä on otettavissa käyttöön omalla työpaikalla heti ensimmäisten kahden koulutuspäivän jälkeen ja näin toimiessa koulutettavat myös hyötyvät koulutuksesta eniten.

Koulutuspäivät ovat pituudeltaan klo 9–16.

Kouluttaja

LL, kouluttajapsykoterapeutti Pekka Aarninsalo ja/tai psyk.sh, kouluttajapsykoterapeutti Elisa Alakahri. Elisa ja Pekka ovat Suomen NADAn kouluttajia (National Acupuncture Detoxification Association).

Kustannukset

850 € (sis.opetuksen ja materiaalit). Koulutusmaksun voi maksaa erissä.

Peruutusehdot:

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NADA-korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...


Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta NADA-korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä täytä seuraavat tiedot: