Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Suomalainen eroseminaari® – Matka itseesi

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Yhteenveto
1.10.–7.12.2021
450 EUR (arvonlisäverotonta)
1.10.2021
   
Lähiopetus
Ylivieska
Koulutus
Henkilö katselee kauas merelle yksin

Suomalainen eroseminaari® – Matka itseesi

Parisuhteen päättyminen on elämämme kovimpia kokemuksia. Suomalainen eroseminaari® tarjoaa mahdollisuuden käsitellä eroon liittyviä tunteita muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Se on oppimisprosessi, jossa osallistuja saa tiedon lisäksi syvällisiä, omaa kasvua tukevia kokemuksia.

Suomalainen eroseminaari® on koulutetun vetäjän johtama vertaisryhmä – matka itseen ja omiin ajatuksiin, tunteisiin ja mahdollisuuksiin. Ryhmässä on mahdollista tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti ammattilaisen ohjauksessa. Olipa erostasi sitten aikaa muutama kuukausi tai jo vuosia, eroryhmä voi antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Saat avuksesi ryhmän ohjaajan sekä vertaisryhmän korvaamattoman tuen. Ryhmän, jonka jäsenet ovat myös erotilanteessa, jokainen omassa vaiheessaan.

Sisältö

 • Ero oppimisprosessina – 1.10.2021
 • Eroon vievä tie. Miksi erosimme? – 2.10.
 • Pettymys, suuttumus ja viha, sekä sen purkaminen – 5.10.
 • Ero ja surun tie – 12.10.
 • Sinä olet tärkeä ja ainutlaatuinen – 19.10.
 • Sinun kasvutarinasi – 2.11.
 • Avoimuus ja sen puute, uskottomuus – 9.11.
 • Yksinäisyys, uudet parisuhteet, uusperhe – 16.11.
 • Rakkaus - minun tapani rakastaa – 23.11.
 • Seksuaalisuus ja seksi eron jälkeen – 30.11.
 • Lapsen tai lapsettomuuden näkökulma erossa – 7.12

Niin ryhmän vetäjää kuin osanottajiakin sitoo vaitiolovelvollisuus. Vaitiolovelvollisuus koskee niin muiden ryhmäläisten henkilöllisyyttä kuin heidän jakamiaan asioita. Osanottajat allekirjoittavat ryhmän aloittaessa kirjallisen sopimuksen yhteisistä pelisäännöistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomalainen eroseminaari® – Matka itseesi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

Eroseminaarin laajuus on 33 h ja se koostuu 11 tapaamiskerrasta. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat peräkkäisinä päivinä, perjantaina ja lauantaina 1.–2.10.2021. Sen jälkeen ryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin klo 17.30 – 20.30.

Huom! Seminaariin ei voi osallistua, jos on poissa toisesta tai kuudennesta tapaamiskerrasta.

Kouluttaja

Kouluttajana Jaana Mäntylä, Janaranda. Lisätietoa yrityksestä ja kouluttajasta: https://www.janaranda.fi/ 

Kustannukset

450 €. Hintaan sisältyy iltatapaamisissa kahvi ja pientä purtavaa.

Kirjana käytämme Marianne Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa tai halutessasi myös Bruce Fisherin kirjaa Jälleenrakennus – kun suhteesi päättyy. Kirja pitää hankkia itse.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Opisto lähettää kutsun koulutukseen sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomalainen eroseminaari® – Matka itseesi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...


Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietosuojaa sote henkilöstölle

Verkkokoulutuksen avulla tutustut alaan liittyvään tietosuojalainsäädäntöön ja vaatimuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tietosuojakäytäntöjä ja riskejä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suomalainen eroseminaari® – Matka itseesi täytä seuraavat tiedot: