Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Opi englantia kasvokkain tai etänä räätälöidyllä koulutuksella

Richard Lewis Communications Corporation
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Suomi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Opi englantia kasvokkain tai etänä räätälöidyllä koulutuksella

Opi englantia räätälöidyllä valmennuksella kasvokkain tai etänä, jolloin opit juuri niitä asioita, joita haluat kehittää!

Richard Lewis Communcationsin kokeneet opettajat rakentavat englannin kielen koulutuksen työelämälähtöisesti vastaamaan juuri sinun tai pienryhmäsi kielitasoa, tarpeita ja tavoitteita, jotta kielikoulutus voisi antaa sinulle ja organisaatiollesi parhaan mahdollisen hyödyn. Kielikoulutukset voidaan toteuttaa kasvokkain tai etänä.

 Opi englantia Suomessa – kehitä englannin kielen taitojasi räätälöidyllä yksilö-, pienryhmä- tai intensiivikoulutuksella. Opit natiiviopettajiemme kanssa tehokkuutta vieraalla kielellä toimimiseen sekä vahvistusta työtehtävään tarvittavaan sanastoon.

Esimerkkejä englannin kielen räätälöidyistä koulutuksista:

  • Englantia työelämän tilanteisiin – Business English: on suunniteltu niille, joiden tavoitteena on toimia tehokkaammin englanniksi erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa ja kokevat, että he haluavat kehittää omaa kielitaitoaan. Koulutuksessa opitaan yleiseen liiketoimintaan liittyvää erityissanastoa englanniksi ja kohdennetaan työelämälähtöisesti asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Koulutus räätälöidään toiveiden, kielitason ja tarpeiden mukaisesti ja koulutus voi olla joko yksilö-, pienryhmä- tai intensiivivalmennus. Kouluttajina toimivat kokeneet natiiviopettajamme.
  • Englannin kielisen erikoissanaston oppimista - English for Specific Purposes (ESP): koulutus kohdentuu erityisesti sovitun sanaston vahvistamiseen ja sopii henkilöille, jotka tarvitsevat vahvistusta määrätyn työtehtävän edellyttämään englannin kielen osaamistasoon. Koulutus on tarkasti kohdennettu antamaan konkreettista apua pääosin sovitun sanaston oppimiseen, esimerkiksi laki- tai projektialojen erikoissanastoa.

✔ Opi englantia Englannissa – Riversdown House tarjoaa räätälöityjä intensiivikursseja natiiviopettajien kanssa, joko yksilö- tai pienryhmävalmennuksena. Riversdown Housen sijaitsee Englannin maaseudulla uniikissa ympäristössä noin tunnin ajomatkan päästä Heathrown lentokentältä. Riversdown House on toiminut jo vuodesta 1971 sekä kouluttanut yli 35 000 ammattilaista 67 eri maasta.

 Viestintävalmennus englanniksi – Presentation and Effective meeting skills – kuinka pärjätä eri kielillä eri tilanteissa, mm. räätälöityjä esiintymis- ja neuvottelutaidon valmennuksia englanniksi. Valmennus voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmävalmennuksena.

Kulttuurivalmennus englanniksi – Cross-Cultural seminars, training courses, workshops, consulting  – ymmärryksen lisääminen kulttuurien eroavaisuuksista ja yhtäläisyyksistä, sekä ideoita miten eri kulttuureiden ymmärrystä voisi hyödyntää mm. neuvottelutilanteissa. Valmennus voidaan toteuttaa yksilö- ja ryhmävalmennuksena, joko Suomessa tai ulkomailla.

Kouluttajat ovat natiiveja ja kokeneita ammattilaisia ja he ovat opettaneet eri aloilla sekä eri työtehtävissä toimivia henkilöitä, esimerkiksi asiakaspalveluhenkilöitä, myyntipäälliköitä, asiantuntijoita ja toimitusjohtajia. Opettajat ovat opettaneet myös eri tasoisia oppilaita, joiden kielitaso on ollut alkeista lähtien aina erittäin vaativiin erikoissanastoihin asti.

Richard Lewis Communicationsin järjestämät räätälöidyt kielikoulutukset on suunniteltu erityisesti niille, joiden tehtävät edellyttävät kansainvälistä vaikuttamista ja vuorovaikutusta vieraalla kielellä ja vieraassa kulttuurissa ja jotka haluavat kehittää näitä taitoja.

Kiinnostuitko englannin kielen koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa koulutuksesta, voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Opi englantia kasvokkain tai etänä räätälöidyllä koulutuksella, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kielikurssin sisältö räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Richard Lewis Communications Corporation, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Richard Lewis Communications Facebookissa

Richard Lewis Communications Corporation

Richard Lewis Communications – kieli, viestintä, kulttuurivalmennus

Kielikoulutusta, viestintä- ja kulttuurivalmennusta Richard Lewis Communications tarjoaa räätälöityä ja laadukasta kieli-, viestintä- ja kulttuurivalmennuksia tukemaan yritysten henkilöstön kehittymisessä: ✔ Kielikoulutus – opi englantia tai muita kieliä räätälöidyllä yksilö-, pienryhmä-, tai intensiivikoulutuksella Suomessa, muita kielillä ovat mm. kiina, venäjä, saksa,...


Lue lisää kouluttajasta Richard Lewis Communications Corporation ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Richard Lewis Communications Corporation

Westendintie 1
02160 ESPOO

 Näytä puhelinnumero
www.rlc.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Richard Lewis Communications Corporation, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: