Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Räätälöityä englannin kielen opetusta henkilökohtaisena valmennuksena tai ryhmäopetuksena

Richard Lewis Communications Corporation
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Suomi
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Räätälöityä englannin kielen opetusta henkilökohtaisena valmennuksena tai ryhmäopetuksena

Kyky kommunikoida tehokkaasti vieraalla kielellä on tärkeimpiä taitoja globaalisessa toimintaympäristössä!

Richard Lewis Communications’n yksilöllisesti räätälöidyt kielikoulutukset ovat auttaneet yrityksiä menestymään kansainvälisessä työympäristössä jo vuodesta 1990. Englannin kielen osaaminen korostuu kansainvälisessä yrityselämässä, kuten myös eri kommunikointitaidot ja -osaaminen vieraalla kielellä (neuvottelut, kokoukset ja viestintä jne). Nykyään tiedostetaan yhä paremmin kuinka tärkeää menestyksen kannalta on ymmärtää kunkin kohdemarkkinan kulttuuria ja miten avainasemassa kulttuuriosaaminen ja näiden taitojen jatkuva kehittäminen on.

RLC:n laadukkaat kielikurssit ovat tarkoituksenmukaisesti rakennettu vastaamaan asiakkaan tarpeita ja oppimistavoitteita! Kaikki kouluttajamme ovat natiiveja, kokeneita ammattilaisia ja vuosia toimineita kieltenopettajia.

Richard Lewis Communications’n järjestämät kielikurssit on suunniteltu niille, joiden tehtävät edellyttävät kansainvälistä vaikuttamista ja vuorovaikutusta ja joiden tarvitsee tehokkaammin käyttää vierasta kieltä tietyillä aloilla tai tehtävissä joko yrityksen sisäisessä tai ulkoisessa viestinnässä. 

kielikoulutus

Miten vieraan kielen opetus voidaan tehdä sopivaksi juuri sinulle?

Jotta kielikoulutus antaa sinulle ja organisaatiollesi parhaan mahdollisen hyödyn, rakentaa RLC kielikurssin työelämälähtöisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi. Kurssin alussa kartoitetaan tavoitteet ja arvoidaan lähtötaso. Tämän jälkeen kielenopettaja suunnittelee kurssin sisällön oppimistavoitteiden pohjalta.

Esimerkkejä englannin kielen kurssivaihtoehdoista:

Business English -kurssi on suunniteltu nille, joiden tavoitteena on toimia tehokkaammin vieraalla kielellä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja kokevat kielitason hallinnan puutteelliseksi. Kurssilla opitaan yleiseen liiketoimintaan liittyvää erityissanastoa englanniksi ja kohdennetaan työelämälähtöisesti asiakkaan todellisiin tarpeisiin. Kurssi voi olla joko yksilö-, ryhmä- tai intensiivivalmennus.

English for Specific Purposes (ESP) -kurssi kohdentuu erityissanaston vahvistamiseen ja sopii opiskelijoille, jotka tarvitsevat vahvistusta määrätyn työtehtävän edellyttämään englannin kielen osaamistasoon. Kurssi on tarkasti kohdennettu antamaan konkreettista apua juuri kyseiseen tarkoitukseen (esim. projektit, myyntitapahtumat ja esitykset). ESP-kurssi tukee ja varmistaa, että opiskelijalla on käytettävissään tarvittu englannin kielen osaaminen.

Lisäksi järjestämme englannin kielellä  myös räätälöityjä esiintymis- ja neuvottelutaidon valmennuksia.

Kiinnostuitko englannin kielen koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa koulutuksesta, voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kielikurssin sisältö räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Richard Lewis Communications Corporation, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Richard Lewis Communications Facebookissa

Richard Lewis Communications Corporation

Richard Lewis Communications – kieli, viestintä, kulttuurivalmennus

Laadukasta ja räätälöityä kieli-, viestintä- ja kulttuurivalmennusta

Yrityselämässä monet tehtävät edellyttävät kansainvälistä vaikuttamista, sidosryhmäyhteistyötä sekä vuorovaikutusta vieraalla kielellä. Richard Lewis Communications tarjoaa laadukkaita liiketoimintaa tukevia viestintä-, kulttuuri- ja kielivalmennuksia. Olemme erikoistunut vieraan kielen kieli- ja viestintäkoulutukseen ja monikulttuurivalmennukseen, joilla vahvistetaan osaamista ja yritysten menestystä globaalisessa liikeympäristössä. Valmennukset räätälöidään huolella...


Lue lisää kouluttajasta Richard Lewis Communications Corporation ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Richard Lewis Communications Corporation

Westendintie 1
02160 ESPOO

 Näytä puhelinnumero
www.rlc.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Richard Lewis Communications Corporation, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!