Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

English Academic and Professional Communication (2 op), UEF

Riveria
Yhteenveto
195 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 195 EUR)
24 tuntia
Haku päättyy: 8.8.2019
marker Kesäkurssi
   
Joensuu
25.8.2019
Avoin koulutus

English Academic and Professional Communication (2 op), UEF

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saavuttaa sellaisen englannin kielen rakenteen, sanaston ja fraseologian tuntemuksen, joka mahdollistaa toimivan ja täsmällisen suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin omaan alaan liittyvistä aiheista. Opiskelija pystyy toimimaan keskeisissä omaan alaansa liittyvissä puhetilanteissa kulttuurienvälisen viestinnän konventioiden mukaisesti sekä eri kommunikointikulttuurien taustat huomioiden.

Lisäksi opiskelija pystyy valmistamaan ja pitämään selkeän alakohtaisen suullisen esitelmän, johtamaan ja tiivistämään aiheeseen liittyvän keskustelun sekä osallistumaan keskusteluun aktiivisena puhujana ja kuuntelijana. Opiskelija osaa kirjoittaa omaan alaansa liittyvistä aiheista kulttuurienvälisen viestinnän sekä kommunikointikulttuurien taustan huomioiden. Opiskelija käyttää englannin kieltä rohkeasti sekä osaa ja haluaa kehittää englannin kielen taitojaan.

Sisältö ja toteutustapa

Oman alan ja akateemisen englannin käyttöä käsitteleviä luku- ja kirjoitustehtäviä, akateemisen englannin suullisen viestinnän konventioita käsitteleviä suullisia pari- ja ryhmätehtäviä sekä suullisia esitelmiä.

Opetus järjestetään lähiopetuksena. Koulutusta varten sinun tulee varata 54 kokonaistyöaikatuntia. Kontaktiopetusta 24 t.

Luennot, suulliset ja kirjalliset pari- ja ryhmätyöt, suulliset esitelmät. Läsnäolovelvollisuus vähintään 80 %. Osallistuminen opetukseen ja koulutukseen kuuluvat tehtävät. Loppukoe ja/tai jatkuva arviointi.

Opintojakso on avointa yliopisto-opetusta ja vastaa Itä-Suomen yliopiston (UEF) opetussuunnitelmien mukaista opetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta English Academic and Professional Communication (2 op), UEF, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Korkeakouluopiskelijoille ja myös kaikille englannin kielen kertausta kaipaaville. Edeltävät opinnot: Eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) taso B2 (lukion A-englanti).

Kouluttaja

FM Anne Marita Järviluoto

Kustannukset

195 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta English Academic and Professional Communication (2 op), UEF? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta English Academic and Professional Communication (2 op), UEF täytä seuraavat tiedot: