Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haastavat kasvatustilanteet varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Riveria
Yhteenveto
1 päivä
   
Joensuu
Avoin koulutus

Haastavat kasvatustilanteet varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Ammattilaisina joudumme kohtaamaan monenlaisia lapsia, monenlaisista lähtökohdista, monine temperamentin piirteineen ja ehkä neurologisinekin haasteineen. Miten ymmärtää näitä tilanteita? Miten toimia niissä rakentavasti? Millainen työkalupakki tilanteissa olisi hyväksi? Mitä sitten, kun sanat eivät auta? Ja entäs ne omatkin tunteet – pelot, epävarmuudet, sisäiset raivot? Koulutus antaa ymmärrystä lapsen haastavan käyttäytymisen taustoihin ja herättelee siihen vaikuttamiseen myönteisin keinoin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Haastavat kasvatustilanteet varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii aiheen parissa työskenteleville.

Aikataulu

klo 9–15

Kouluttaja

Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM®-kouluttaja Titta Karanta

Kustannukset

160 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Haastavat kasvatustilanteet varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Haastavat kasvatustilanteet varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa täytä seuraavat tiedot: