Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaasusumutinkoulutus 12h / 6h

Riveria
Yhteenveto
129,03 EUR + alv 24 % (yht. 160 EUR)
2 päivää
   
Joensuu
7.10.2019 16:30
Avoin koulutus
#Education#

Kaasusumutinkoulutus 12h / 6h

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittaneille tai järjestyksenvalvojakortin omaaville hen­kilöille, joilla ei ole kaasusumuttimen kantamis- ja käyt­tämisoikeutta. Koulutus koostuu fyysisen voimankäytön perusteista ja kaasusumuttimen käyttäjäkoulutuksesta.

Jos olet aiemmin suorittanut fyysisen voimankäytön perusteet tai voimankäytön yleisen osan (todistus esitettävä), voi osallistua pelkästään 8.10.2019 kaasusumutin-osaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaasusumutinkoulutus 12h / 6h, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin tai omistat järjestyksenvalvojakortin.

Koulutuksen aikataulu

7.–8.10.2019 klo 16.30–21.30

Kustannukset

160 € / 95 € sis. alv

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaasusumutinkoulutus 12h / 6h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Riveria

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kaasusumutinkoulutus 12h / 6h täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.