Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Luottamus johtajuuden voimavarana ja taitona – Näkökulmia johtamiseen

Riveria
Yhteenveto
135 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 135 EUR)
1 päivä
Haku päättyy: 30.1.2020
   
Joensuu
14.2.2020 12:00
Avoin koulutus

Luottamus johtajuuden voimavarana ja taitona – Näkökulmia johtamiseen

Luottamuksen hyvät vaikutukset, hyödyt ja seuraukset näkyvät työyhteisön ilmapiirissä, tekemisessä ja toimijasuhteissa monella tavalla. Luottamus on taitolaji, joka joutuu testiin jatkuvassa muutoksessa. Luottamuksesta työpaikoilla seuraa monia hyötyjä, esim. avoimempi ilmapiiri saa ihmisen hyödyntämään ammattitaitonsa täyteen mittaansa, ja tuottavuus paranee. Digijohtaminen puolestaan haastaa niin esimies- kuin alaistaidot, kun vuorovaikutuksen ja viestinnän muodot ja tavat muuttuvat vaikuttaen työn tekemiseen, esimiestyöhön ja kanssakäymiseen. Tule kuuntelemaan, kuinka voit kehittää alaistaitojasi luottamussuhteita rakentamalla!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luottamus johtajuuden voimavarana ja taitona – Näkökulmia johtamiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Erilaisten työyhteisöjen johtajat, esimiehet, kehittäjät ja em. tehtäviin hakeutuvat.

Aikataulu

Perjantai 14.2.2020 klo 12–16, Joensuu

Kouluttaja

Professori, KTT Taina Savolainen

Kustannukset

135 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luottamus johtajuuden voimavarana ja taitona – Näkökulmia johtamiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luottamus johtajuuden voimavarana ja taitona – Näkökulmia johtamiseen täytä seuraavat tiedot: