Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Opetushallinnon tutkinnon kuulustelutilaisuudet

Riveria
Yhteenveto
4 tuntia
256 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 256 EUR)
Joensuu
Alkavat koulutukset
Joensuu
11.12.2019 12:00 
256 EUR
Kysy seuraavaa koulutusta 

Opetushallinnon tutkinnon kuulustelutilaisuudet

Opetushallinnon tutkinto on tarkoitettu hallinnollisissa tehtävissä opetusalalla toimiville ja opetusalan esimies- ja hallintotehtäviin hakeutuville. Tutkinnon suorittaminen on yksi tapa osoittaa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukainen, rehtorilta edellytettävä riittävä opetushallinnon tuntemus.

Kuulustelutilaisuuden sisältö

Opetushallinnon tutkinnon laajuus on 15 opintopistettä. Uusittu, 1.8.2018 voimaan tuleviin vaatimuksiin perustuva tutkinto jakautuu kahteen osaan ja käsittää seuraavat sisältöalueet:

A-osa: Hallinnon perusteet
1. Yleishallinto, julkisuus, tietosuoja sekä kunnallishallinto
2. Opetustoimen hallinto
3. Opetustoimen rahoitusjärjestelmä

B-osa: Rehtorin johtamisroolit
4. Rehtori koulun toiminnasta vastaavana johtajana
5. Rehtori pedagogisena johtajana
6. Rehtori henkilöstöjohtajana (palvelussuhde ja lakimääräiset velvoitteet)

Tutkinto suoritetaan kahtena kirjallisena kuulusteluna (A- ja B-osa). Tutkinnon voi suorittaa vanhojen, 11.5.2015 voimaan tulleiden tutkintovaatimusten mukaisesti 31.7.2020 asti. Ilmoita ilmoittautumisvaiheessa ilmoittaudutko A- vai B-osan tenttiin ja suoritatko kuulustelut vanhojen vai uusien vaatimusten mukaisesti.

Tutkinnon suorittaja saa kirjallisissa kuulusteluissa käyttää tutkintovaatimuksiin sisältyviä säädöksiä ja kirjallisuutta. Materiaali voi olla käsillä tentissä fyysisinä tai sähköisinä dokumentteina. Tenttijällä voi olla tentissä mukana mobiililaite tai tietokone, jota voi käyttää kaikenlaiseen tiedonhakuun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Opetushallinnon tutkinnon kuulustelutilaisuudet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opetushallinnon tutkinnon (15 op) kuulustelutilaisuudet ovat tarkoitettu rehtoriksi tai muihin opetusalan hallinnollisiin tehtäviin aikoville opettajille, luottamushenkilöille ja opiskelijoille sekä muille opetushallinnon tutkinnon suorittamisesta kiinnostuneille. Opetushallinnon tutkinnon suorittaminen on yksi tapa saavuttaa rehtorilta vaadittava riittävä opetushallinnon tuntemus (Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998).

Aikataulu

3.11. ja 11.12.2019 klo 12–16, Joensuu

Kouluttaja

Tutkinnon suorituksia ottavat vastaan Opetushallituksen tähän tehtävään nimeämät virkamiehet.

Kustannukset

Opetushallinnon tutkintoon osallistumisesta peritään 256 € tutkintomaksu. Tutkinnon osan uusimisesta peritään 87 € maksu.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opetushallinnon tutkinnon kuulustelutilaisuudet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Opetushallinnon tutkinnon kuulustelutilaisuudet täytä seuraavat tiedot: