Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?

Riveria
Yhteenveto
4 tuntia
   
Joensuu
Avoin koulutus
suomi

Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?

Miten esimies voi tunnistaa pahan mielen sairauslomat? Missä kulkevat lailliset oikeuksien ja velvollisuuksien rajat? Millaisia muutoksia ja muita keinoja voi kokeilla pahan mielen sairastelijoihin?

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa saat käytännön työkaluja tilanteisiin, joissa työntekijän kynnys jäädä sairauslomalle tuntuu olevan kovin matalalla. Erilaisia tilanteita käydään läpi oikeustapausten ja muiden esimerkkien kautta. Esiin nostetaan myös arjen resilienssi; kuinka esimies voi parhaiten tukea alaisiaan muun muassa jaksamisessa ja palautumisessa.

Kouluttaja Katariina Sorvanto on lakimies, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – myös itse esimiehenä työskennellen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu etenkin esimiehille, henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittäjille sekä kaikille, jotka haluavat panostaa työntekijöiden motivaatioon ja sairauspoissaolojen vähentämiseen.

Aikataulu

klo 12–16

Kouluttaja

Lakimies, toimitusjohtaja Katariina Sorvanto

Kustannukset

95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi? täytä seuraavat tiedot: