Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pelit ja päihteet puheeksi

Riveria
Yhteenveto
1 päivä
   
Joensuu
Kysy seuraavaa koulutusta
Avoin koulutus

Pelit ja päihteet puheeksi

Työkaluja peli- tai päihdeongelmaisen nuoren tunnistamiseen ja auttamiseen

Digitaalinen pelaaminen on monen lapsen, nuoren ja aikuisen harrastus sekä merkittävä osa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Mitä kaikkea digitaalinen pelaaminen on ja miten siihen tulisi suhtautua? Miten huolehtia, että pelaaminen säilyy hyvänä harrastuksena eikä haukkaa elämästä liian suurta roolia? Mitä on pelisivistys ja pelikasvatus? Mitä ovat pelihaitat ja miten niihin voi puuttua?

80% suomalaisista on pelannut jotain rahapelejä viimeisen 12 kuukauden aikana. Milloin ja miten ottaa rahapelaaminen puheeksi. Mitä tehdä, kun tunnistaa riskitasolla tai ongelmallisesti pelaavan?

Päihteiden käytön varhainen puheeksiotto ja tunnistaminen puolestaan ovat keskeisiä keinoja ennaltaehkäistä päihdehaittoja ja vakavampien ongelmien syntymistä.

Koulutus sisältää tietoa digitaalisesta pelaamisesta, päihde- ja rahapelihaitoista sekä antaa käytännön vinkkejä puheeksiottamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pelit ja päihteet puheeksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään lapsia, nuoria tai aikuisia sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aikataulu

klo 9–16

Kustannukset

Hinta 195 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelit ja päihteet puheeksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pelit ja päihteet puheeksi täytä seuraavat tiedot: