Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruotsin kirjallinen ja suullinen taito (3 op), UEF

Riveria
Yhteenveto
36 tuntia
Haku päättyy: 10.10.2019
310 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 310 EUR)
Joensuu
Alkavat koulutukset
Joensuu
25.10.2019  
310 EUR
Kysy seuraavaa koulutusta 

Ruotsin kirjallinen ja suullinen taito (3 op), UEF

Opintojaksolla harjoitellaan oman alan tekstinymmärtämisen ja kirjallisen viestinnän taitoa sekä keskeisen ammattisanaston hallintaa. Opintojaksolla harjoitellaan yleisiä ja omaan alaan liittyviä puhetilanteita.

Opiskelija tuntee ja osaa käyttää oman alan keskeistä terminologiaa ja ymmärtää omaan tieteenalaansa liittyviä tekstejä ja selviytyy omaan tieteen- ja ammattialaansa liittyvistä keskeisistä kirjoitustilanteista. Opiskelija selviytyy yleisluonteisissa ja omaan tieteen- ja ammattialaan liittyvissä keskeisissä puhetilanteissa.

Opintojakso on avointa yliopisto-opetusta ja vastaa Itä-Suomen yliopiston (UEF)
opetussuunnitelmien mukaista opetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruotsin kirjallinen ja suullinen taito (3 op), UEF, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Korkeakouluopiskelijat ja muut, joiden tarvitsee suorittaa virkamiesruotsi. Koulutus sopii myös hyvin kaikille ruotsin kielen kertausta kaipaaville.

Edeltävät opinnot: Eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotaso B1 (CEFR). Opintojaksolle osallistumisen edellytyksenä on B1-tasoa vastaava kielitaito. Opintojakson menestyksellinen suorittaminen edellyttää lukio-opintoja (ruotsin kieli B-kielenä) ja vähintään cum laude approbatur -tasoisesti suoritettua ylioppilaskoetta tai vastaavia taitoja. Jos olet suorittanut ruotsin alemmalla arvosanalla tai jos ruotsin opinnoistasi on kulunut pitkä aika, kannattaa sinun täydentää ruotsin kielen pohjatietojasi.

Kustannukset

310 € (jos opiskelija on suorittanut aiemmin joko kirjallisen tai suullisen taidon osion, hän voi ilmoittautua pelkästään toiselle osiolle, jolloin opintomaksu on 155 €), arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruotsin kirjallinen ja suullinen taito (3 op), UEF? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ruotsin kirjallinen ja suullinen taito (3 op), UEF täytä seuraavat tiedot: