Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieturva 2 -koulutus

Riveria
Yhteenveto
217,74 EUR + alv 24 % (yht. 270 EUR)
2 päivää
   
Joensuu, Outokumpu
21.11.2019 08:00
Lupa- ja korttikoulutukset

Tieturva 2 -koulutus

Koulutus on tarkoitettu tiellä, kaduilla tai muulla liikennealueella liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiville ja niistä vastuussa oleville henkilöille.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet: Tiellä tehtävien töiden riskien tuntemiseen ja niihin varautumiseen, turvallisuusasioiden huomioimiseen suunnittelussa ja toteuttamisessa, lakisääteisten suunnitelmien tuntemiseen ja laatimiseen, lakisääteisten tarkastusten tuntemiseen, yhdenmukaiseen käyttäytymiseen tiellä tehtävässä työssä, perehdyttämisvelvoitteiden tuntemiseen, rakennuskohteen eri osapuolten vastuiden tuntemiseen

Tieturva 2 -koulutuksen osallistuvalla on oltava Tieturva 1 -koulutus suoritettuna. Koulutuksen ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 2 -kortin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieturva 2 -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työksesi huolehdit tai olet vastuussa liikenne- ja työturvallisuudesta tiellä, kadulla tai liikennealueella.

Kurssille osallistuminen edellyttää Tieturva 1 -koulutuksen suorittamista.

Kouluttaja

Opettaja Kari Lahtinen

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 270 €, sis. alv 24 %.

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieturva 2 -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Riveria

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tieturva 2 -koulutus täytä seuraavat tiedot: