Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tunteet ja eleet työelämässä

Riveria
Yhteenveto
4 tuntia
   
Joensuu
Avoin koulutus

Tunteet ja eleet työelämässä

Tunteet ja eleet työelämän kohtaamisissa

Kohtaaminen on sanallista ja kehollista viestintää, jossa sanojen lisäksi mm. äänensävy, kehon eleet sekä tavat katsoa toista ovat merkityksellisiä. Ne voivat kertoa läsnäolosta ja kunnioituksesta, mutta myös välinpitämättömyydestä tai röyhkeydestä. Kohtaamisessa välittyy tietoa, arvoja, asenteita ja tunteita.

Kohtaaminen on tieto- ja taitolaji, jossa voi kehittyä niin asiakastyön varmaksi ammattilaiseksi kuin työyhteisön voimavaraksi – ja nämä kaksi vaikuttavat toisiinsa. Aidon kohtaamisen kokemus on rakentavan vuorovaikutuksen ydin. Kohtaamisen tunnetta seuraa tahto yhdessä tekemiseen ja yhteiseen hyvään. Koulutus tarjoaa tietoa kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta sekä käytännön välineitä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Koulutuksen pääteemat

  • aito kohtaaminen
  • vuorovaikutustaidot
  • eleiden tulkitseminen, empatia, intuitio
  • tunteiden vastaanottaminen, viestiminen, tarttuminen ja hallitseminen
  • avoimen, kunnioittavan ja vaikuttavan kohtaamisen moniaistiset eleet

Palveluvetoisessa taloudessa asiakkaan kokemus on se, jolla on todellista merkitystä toiminnan menestymisen kannalta. Aineettomien resurssien, kuten asiakkaan kohtaamisen taitojen ja eettisen osaamisen, nostaminen esiin organisaation ja yrityksen strategiassa sekä sen johtamisessa luo perustan vahvan ja pysyvän tuloksen saavuttamiselle. Mitä enemmän toimintaympäristömme teknologisoituu ja digitalisoituu, sitä enemmän tarvitaan elävän kohtaamisen taitoja. Ammattimaisessa kohtaamisessa raudanluja tieto ja tahto yhdistyvät höyhenenherkkiin taitoihin: tunteisiin ja tekoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunteet ja eleet työelämässä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu asiakastyötä tekeville, työyhteisöille, esimiehille, johtajille.

Aikataulu

Klo 12–16

Kouluttaja

Kouluttajana toimitusjohtaja, FT Taina Kinnunen

Taina on tutkinut pitkään kosketusta ja kehollisuutta sekä kirjoittanut useita julkaisuja aihepiiristä. Taina on kokenut ja pidetty luennoija, joka yhdistää tieteellisen tiedon omiin kokemuksiinsa asiakastyössä.

Kustannukset

95 € (arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunteet ja eleet työelämässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tunteet ja eleet työelämässä täytä seuraavat tiedot: