Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

WhatsAppin käyttö

Riveria
Yhteenveto
1 päivä
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

WhatsAppin käyttö

Whatsapp on maailmanlaajuisesti todella suosittu pikaviestipalvelu, jolla voit lähettää helposti ja nopeasti viestejä ystävillesi. Sovelluksen avulla voit lähettää teksti- ja kuvaviestejä sekä ääniviestejä. Lisäksi voit lähettää kuvaamiasi videoita sekä soittaa ääni-ja videopuheluita. 

Sovellus käy loistavasti esimerkiksi työyhteisön viestintävälineeksi. Sen avulla on helppo ja nopea lähettää kuvia ja viestejä kiireellisissä asioissa ilman, että tarvitsee  avata sähköpostia. Tämä sovellus on loistava ja helppokäyttöinen viestintäväline, joka nopeuttaa kommunikointia. Tämä tarkoittaa, että reagointi viesteihin ja juokseviin asioihin tapahtuu paljon aikaisempaa nopeammin.

Koulutuksen sisältö

Tässä koulutuksessa käydään perusteellisesti läpi sovelluksen käyttöönotto, sekä miten sovellusta käytetään. Koulutus kestää 1,5 tuntia ja soveltuu yhtä lailla niin vasta-alkajille kuin peruskäyttäjillekin. Koulutuksen tavoitteena on, että jokainen osallistunut osaa ladata itselleen sovelluksen ja kirjautua sisään, lähettää sekä vastaanottaa, ääni-, kuva-, ja tekstiviestejä, soittaa video-, ja äänipuheluita ja muokata tarvittaessa oman profiilinsa tietoja. 

Koulutus on mahtava tilaisuus tehdä viestinnästäsi helpompaa, joustavampaa ja ennen kaikkea nopeampaa. Tule mukaan ja ota Whatsapp haltuun työyhteisössäsi!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta WhatsAppin käyttö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

tiistai 17.9.2019, verkkokoulutus

Kouluttaja

Tiina Weisell, markkinoinnin ja myynnin asiantuntija

Kustannukset

Maksuton

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta WhatsAppin käyttö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Riveria Facebookissa

Riveria

Riveria

» Riveria somessa Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, uutta ja päivitettyä osaamista tarvitaan työpaikoille nopeasti. Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Riveria järjestää monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Ammatilliset perustutkinnot Ammatillinen lisäkoulutus Ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Riveria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Riveria

Tulliportinkatu 3
80130 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.riveria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta WhatsAppin käyttö täytä seuraavat tiedot: