Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta RTL-Palvelut Oy

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 451 arviointiin

Janne Rannisto, Soite
(4)
Kurssin pitäjä omaa selvästi rautaisen ammattitaidon ja asia on tuttua. Opetus selkeää ja jäsenneltyä. Arvostelun puuttuva tähti johtui vain siitä että aikaa oli liian vähän laajahkoon asiaan nähden.
Pekka Nevanperä
(4)
Hyvä koulutus. Aikaa saisi olla enemmän keskusteluun, että miksi asiat tehdään niinkuin ne tehdään, toisaalta pääosa osallistujista taitaa olla asentajia, joten syvällinen teorian ymmärtäminen voi olla vaikeaa. Mittauksissa olisi hyvä keskittyä enemmän IT- järjestelmien käyttöönottoon, esim. muuntajien vuotovirran mittaus ym.
Mikko Huttunen
(5)
Koulutuksessa tuli paljon uutta ja vanhan kertausta, joka oli hyvä asia, sillä moni asia oli jäänyt niin sanotusti unholaan.
Jussi von Bell/JiiPee Sähköpalvelu Oy
(5)
Kurssi oli erittäin mainio. Kouluttaja oli asiantunteva ja koulutus oli mielenkiintoinen. Kouluttaja oli räätäilöinyt kurssin kursitettavien tarpeiden mukaan mikä oli hyvä asia. Muut, ei niin tällä hetkellä koskettavat, asiat olisivat kuitenkin unohtuneet jatkossa. Plussaa kouluttajan rennosta mutta asiallisesta tyylistä ja kyvystä tuoda asiat e...
Näytä kokonaan
Oppilas
(5)
Tiivis paketti aiheesta ja sen sisältä, palveli erittäin hyvin asiansa. Tämmöiset koulutukset eivät korvaa koskaan etäkoulutuksia. Etäkoulutukset on vain niille jotka haluavat kortit nopeasti ja helposti mutta itse aihe ei kiinnosta.
Jonne S, JiiPee sähköpalvelu oy
(5)
Laaja sekä kattava paketti mittauksista. Tuli uutta tietoa sekä hyvää kertausta/tarkennusta vanhaan.
Jussi Kamppi, JiiPee Sähköplavelu Oy
(5)
Koulutus oli mielenkiintoinen ja informatiivinen. Asiat esitettiin selkeästi ja kysymyksiin vastattiin tyhjentävästi. Osa asioista oli hyvää kertausta, mutta myös uuttakin tietoa tuli
Stefan Jiipee sähköpalvelu oy
(5)
Opettavainen ja hyvä
Esa Kytösaho, JiiPee Sähköpalvelu
(4)
Koulutus oli erittäin hyvä. Teoria ja käytäntö yhdistyi miellyttävällä ja ymmärrettävällä tavalla. Myös minulle jolla on vasta vuoden kokemus sähköalalta. Jos en ymmärtänyt jotain, kouluttaja osasi vastata kysymykseeni siten, että lopulta ymmärsin mistä on kyse. Oli myös huikeaa oppia käyttämään asennustesteriä, joka kuitenkin on yksi tärkeimmis...
Näytä kokonaan
Mikko Unkari, Jiipee Sähköpalvelu Oy
(4)
Erittäin hyvä ja monipuolinen
Sami Savolainen jiipee sähköpalvelu oy
(5)
Koulutus oli kattava ja asiat käytiin hyvin läpi. Myös asentajien muihin aiheisiin liittyviä kysymyksiin sai vastauksia.
J M, B Oy
(5)
Hyvä yhdistelmäsetti jossa kohdennetusti sähkötöissä hätäensiapu sekä tietenkin normihätäensiapu. Ja taas sähkötyöturvallisuuden puolella sopivaan settiin puristettuna standardin muutokset ja itse asian kertauskurssi.
Mika Laasanen, Boctok Oy
(5)
Tiivis ja kattava tietopaketti, pidin kurssista ja kouluttajasta.
Joni Toivonen
(5)
Hyvä napakka koulutustilaisuus. Erittäin hyvät kouluttajat. Tilaisuudessa sai myös muuta asiapitoista tietoa ajankohtaisista käytännöistä. Suosittelen
Ossi Vainio
(5)
Koulutus oli hyvä ja kouluttaja erittäin asiantunteva.
Antti Tilli Jeti-sähkö
(5)
Kurssi oli todella kattava ja mielenkiintoinen. Kurssi vetäjä osasi selittää aiheet todella hyvin kattavasti.
Ilkka Hirvonen
(4)
Kokonaisuudessaan hyvin järjestetty kurssi. Selkeä ja helposti seurattava materiaali. Paljon asiaa suhteellisen lyhyessä ajassa läpikäytynä niin hyvän opintomateriaalin tärkeys korostuu.
-
(4)
iha ok.
Pentti Moilanen
(4)
Hyvä koulutus Hyviä esimerkkejä
Petri Pajunen, Quattro Services Oy
(4)
Hyvä ja kattava kokonaisuus.
Manu Lammintaus, Laiho Group Oy
(5)
Hyvä koulutus.
Ilkka Rantala
(4)
Oli hyvä koulutus. Oli myös uutta asiaa.
E. Halonen
(5)
Koulutus oli ammattimaisella otteella vedetty ja kouluttajan vuorovaikutus erinomaista.
Antti Säilä
(4)
Hyvä ja informatiivinen pläjäys
Juha Selenius
(5)
Asiantuntevaa opetusta
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.