Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta RTL-Palvelut Oy

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 517 arviointiin

Anna Frey
Koulutus oli selkeä ja yllättävän kiinnostavasti rakennettu jopa sellaiselle, jolla on vain hyvin yleinen sähköpuolen tuntemus.
Lasse Latva
Hyvä paketti ja räätälöinti kohderyhmälle oli plussaa. Tentissä olisi voinut olla kompakysymysten kanssa johdonmukaisempi, erityisesti kysymys jossa väitettiin että "jokaiseen työkohteeseen tarvitaan työnaikainen valvoja" (ei puhuttu että työkohteessa tehtäisiin sähkötöitä, esim. tarve tehdä vain pienoisjännitekytkentöjä). Kun on ensin muutama k...
Reijo Lintula Vastaus:
Kiitos palautteesta. Taitaa kouluttajakin jo olla liki eläkeläisenä aika retro...
Näytä kokonaan
Hermanni Aaltonen, Ilmatieteen laitos
Koulutus joudutiin pitämään etänä, mikä on aina huono asia, mutta ei tietenkään kouluttajan syytä. Tahti oli riittävän rauhallinen, jotta esitystä pystyi seuraamaan ja aineiston määrä suhteessa koulutuksen kestoon aika sopiva.
Anu Lång
Räätälöity meidän tarpeisiin, hyvä sisältö
Toni Hietanummi PSHP
Pasi Kauppi
Kun ei juurikaan tule työskenneltyä tuolla Suomen kentällä niin nämä eri asioiden valvojien ja käyttäjien yms. vei kohtuuttomasti aikaa hahmottaa mitä mikäkin ukko tekee. Jonkinlainen hierarkinen kaaviokuva tai laatikkoleikki voisi olla paikallaan, jotta hahmottaa kuka velvoo ja mitä. Meillä käytännössä sähkötöiden johtaja kenellä luvat ja jos k...
Näytä kokonaan
Jarkko Karhula
Paljon asiaa, niin vähän puuduttavaa, mutta tärkeää asiaa
Tara Repo, Salpatekniikka Oy
Hyvä ja monipuolinen koulutus. Oppi uutta
Hannu Lehtola, Maillefer Extrusion Oy
Esko Tähtinen
Kun en itse ole sähköalan ammattilainen niin merkitys minulle ei niin suuri. Toki joitain mielenkiintoisia asioita tästäkin koulutuksesta sai.
Jarno Paija, Maillefer Extrusion Oy
Asiantunteva kouluttaja. Vähän ehkä oli liikaa asiaa aikaan nähden. En tosin ole sähkömies, eli kaikki asiat olivat uusia minulle.
Maillefer Extrusion oy
Hyvä koulutus, vähän liian paljon asiaa välillä. Materiaalia on tosi paljon mitä pitää saada 8h mahtumaan niin ymmärrän että paljon asiaa tulee myös.
Juha Lampinen / Maillefer Extrusion Oy
Asiaa oli riittävästi ja hyvä se on kerrata asioita ja vähän kuulla uusista määräyksistäkin silloin tällöin
Maillefer Extrusion
Mikko Saukko, Maillefer Extrusion Oy
Pekka Kurkinen // Maillefer Extrusion Oy
Miikka Rämä
Uutta asiaa minulle joten tykkäsin
Jussi von Bell, Jiipee Sähköpalvelu Oy
Kurssi oli asiallinen. Kouluttaja on erittäin perehtynyt asiaan ja osasi sujuvasti tuoda oleelliset tiedot koulutettaville. Käytännön järjestelyt olivat hyvät.
arto mustonen omexom
Hyödyllinen kertaus pitkästä aikaa
Tommi Pettinen
Hyvin toteutettu koulutus, kouluttajan selkeä artikulaatio toimii aina. Lisäkysymyksiin tulee vastaus nopeasti. Kuten se jo ääneen todettiin kurssin aikana, lounas oli mitä oli. Siksi neljä tähteä...
Pauli Kämäräinen
Hyvä paketti ja väsymys ei iskenyt edes teoriaosuudella. Ei valittamista.
A.Nordman
Reijolla pitkä kokemus ja todella hyvä asiantuntemus. Hyviä käytännön vinkkejä sai mukaansa. Tietoa tuli paljon ja lisää olisi ollut jakaa jos aikaa olisi ollut enempi.
Alexander Lindroos
Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen kouluttaja. Ainoa miinus oli powerpointin värit. Kävi aika kovasti silmille ja ei meinannut oikein nähdä kunnolla tekstiä.
Mika Jyrkkärinne
Tuli paljon tietoa asiasta, kun ei ole tähän mennessä kyseisiä tiloja huoltanut. Tosin tuli myös paljon selvitettävää ja kysymyksiä esitettäväksi.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.