Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Arvioinnit aiheesta RTL-Palvelut Oy

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 427 arviointiin

Petri Pajunen, Quattro Services Oy
(4)
Hyvä ja kattava kokonaisuus.
Lassi Lahtinen / Are Oy
(4)
Asia pitoinen paketti.
Pertti Sakslin HUS Kiinteistöt
(4)
Mielenkiintoista päivitystä sähkö mittauksiin. Aikataulu tiukka voisi laittaa 2 päivää olisi aikaa enemmän mittauksille.
Jarmo Puisto Quattroservices Oy
(5)
Hyvä ja asiantunteva..
JA
(4)
Hyvä koulutus. Vielä jos ihan materiaaliin hoitoalueen läpikäynti ja jos metalliosasta tulee "ääretön jatkuvuus", niin ne muistaa sitten jälkikäteenkin. Eroavaisuudet R1/R2 <-> G1 lyhyesti materiaaliin. Kouluruuasta ei voi antaa kehuja! :D
Pettynyt kurssilainen
(1)
Aamupäivä meni sähköurakoinnin perusmittausten läpikäymiseen ja yleiseen tarinointiin. Liian paljon aikaa meni historian puhumiseen, kun olisi pitänyt keskittyä otsikon ja uuden standardin mukaiseen sisältöön lääkintätilojen osalta. Vasta ruuan aikaan päästiin käsiksi varsinaiseen aiheeseen eli lääkintätiloihin. Niiden sisältö jäi pintapuoliseks...
Reijo Lintula Vastaus:
Hei. Harmillista, jos kurssin sisältö ei vastannut odotuksiasi. Olet tervetullut vastaavalle kurssille uudestaan 17.4.2020 - eikä maksa mitään. Voit myös jäädä kurssin jälkeen kysymään lisätietoja aiheesta, kuten osa kuulijoista teki. Em. kurssin aluksi tosin sovimme osallistujien enemmistön kanssa, että myös perusmittaukset käydään läpi - nii...
Näytä kokonaan
Jari Hietanen
(4)
Koulutus oli hyvä. Kurssinvetäjä hyvä ja aihe mielenkiintoinen. Kurssi eteni jouhevasti ja mukavasti.
Sähköluhio Oy
(4)
Tämä oli ihan hyvä kun samalla reisulla hätäensiapu ja SFS6002 Ainahan näitä uusia asiota tulee eteen jota muuten kiireen tohinassa ei aina kerkeä miettimään.
Jari Puustinen Pesmel oy
(4)
Kouluttaja oli asiansa tunteva ja Ea-kurssi oli hyvin mielenkiintoinen, paljon jäi asioita mieleen.
Jonne Bäck, HUS Kiinteistöt Oy
(4)
Hyödyllisyyspisteet omalta kannalta vain 3, koska mittauksia en itse asiantuntijatehtävissä suorita. Mittausteorian ymmärtämisen hyödyllisyys kuitenkin kiistatonta roolissani.
Sähkö-Sinssi Oy
(4)
Aika ei riitä kaikkeen .Testerien käytännön läpikäynti jää vähän ohuehkoksi
Jari-Pekka Korhonen HUS Kiinteistö Oy
(4)
Kurssi antoi hyvät tiedot lääkintätilojen sähköasennuksien mittauksiin
Antti Huovinen
(4)
Asiallinen koulutus. Hyvin rakennettu kokonaisuus
Sari Vilén
(5)
Oli hyvä asiantunteva ja käytännön läheinen. Enemmän aikaa varmaan keskusteluille tarvis aina mutta venyis pitkäks.
Tero Hakonen
(5)
Hyvä koulutus ja perinpohjainen opastus mm. mittalaitteiden käyttöön.
Paccor Finland Oy
(5)
Asillisesti toteutettu
Nico Haapanen MJV-Service Oy
(4)
Hyvä koulutus
Kimi Julkunen MJV-Service Oy
(4)
Koulutuksessa oli paljon tietoa aiheesta josta varmasti materiaali ei lopu kesken. Oletettavasti kuitenkin saatu kahteen päivään se tärkein tieto.
Pasi Leppänen
(4)
Ihan ok kurssi, varsinkin sähköstandardi oli muuttunut aika paljon, hyvää kertausta ja ripaus uutta. Miinuspuolena joitain asioita ei käyty tunnilla läpi vaikka kokeessa sitten olivat yllättäen?
Harri
(4)
Puitteet hyvät; Sijainti hyvä, parkkipaikkoja hyvin, maittava lounas ja koulutustilat toimivat koulutuksen luonteeseen suhteuttaen. Kurssin sisältö hieman puuduttavaa johtuen standardien mukaisesta sisällöstä. Siihen ehkäpä kaipaisi jotain väriä ja ei haittaisi lisätauotuskaan yhtään.
Arttu Toivanen
(5)
Hyvä kertauskurssi, jossa käsiteltiin hyvin uudet voimaan tulleet muutokset. Kouluttaja tiesi hyvin asioista ja osasi vastata hyvin kysymyksiin.
Jouni Envall
(3)
Sähkötöitä ammatikseen tekeville monet asiat lienevät selvempiä kuin alan ulkopuolisille. Tämä olisi hyvä huomioida esim. koulutusmateriaalissa. Sähkötyönjohtajat ja muut nimikkeet menevät maallikolla suloisesti sekaisin, eivätkä ne oikein yhden päivän kurssilla sisäisty.
Petri Toivanen
(4)
Sähköturvallisuuteen liittyvien lakipykälien läpikäyminen oli puuduttavaa ja ne jäivät vähän heikosti mieleen. Itse turvallisuusasiat tuotiin esiin kiitettävän kiinnostavasti ja ne jäivät helposti mieleen.
Petr Deviatkine Pesmel Oy
(4)
Ok kurssi. + Asiantunteva kouluttaja - Materiaaleissa oli samat asiat monessa kohtaa
Quattro Services
(4)
Koulutus oli todella hyvin asiaan perehtyneen ammattilaisen jälkeä. Vaikea sanoa, mitä siitä voisi vielä parantaa. Ehkä koulutustilat voisivat olla viihtyisämmät, kun koko päivän siellä joutuu kumminkin istumaan keinonahkaisella toimistojakkaralla, alkaa istuminen tuntua homma tuskaiselta loppuajasta. Parkkitilaa oli hyvin pihalla. Ruok...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.