Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Arvioinnit aiheesta Lääkintätilojen käyttöönotto- ja määräaikaismittaukset

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 29 arviointiin

Lassi Lahtinen / Are Oy
(4)
Asia pitoinen paketti.
Pertti Sakslin HUS Kiinteistöt
(4)
Mielenkiintoista päivitystä sähkö mittauksiin. Aikataulu tiukka voisi laittaa 2 päivää olisi aikaa enemmän mittauksille.
JA
(4)
Hyvä koulutus. Vielä jos ihan materiaaliin hoitoalueen läpikäynti ja jos metalliosasta tulee "ääretön jatkuvuus", niin ne muistaa sitten jälkikäteenkin. Eroavaisuudet R1/R2 <-> G1 lyhyesti materiaaliin. Kouluruuasta ei voi antaa kehuja! :D
Pettynyt kurssilainen
(1)
Aamupäivä meni sähköurakoinnin perusmittausten läpikäymiseen ja yleiseen tarinointiin. Liian paljon aikaa meni historian puhumiseen, kun olisi pitänyt keskittyä otsikon ja uuden standardin mukaiseen sisältöön lääkintätilojen osalta. Vasta ruuan aikaan päästiin käsiksi varsinaiseen aiheeseen eli lääkintätiloihin. Niiden sisältö jäi pintapuoliseks...
Reijo Lintula Vastaus:
Hei. Harmillista, jos kurssin sisältö ei vastannut odotuksiasi. Olet tervetullut vastaavalle kurssille uudestaan 17.4.2020 - eikä maksa mitään. Voit myös jäädä kurssin jälkeen kysymään lisätietoja aiheesta, kuten osa kuulijoista teki. Em. kurssin aluksi tosin sovimme osallistujien enemmistön kanssa, että myös perusmittaukset käydään läpi - nii...
Näytä kokonaan
Jari Hietanen
(4)
Koulutus oli hyvä. Kurssinvetäjä hyvä ja aihe mielenkiintoinen. Kurssi eteni jouhevasti ja mukavasti.
Jonne Bäck, HUS Kiinteistöt Oy
(4)
Hyödyllisyyspisteet omalta kannalta vain 3, koska mittauksia en itse asiantuntijatehtävissä suorita. Mittausteorian ymmärtämisen hyödyllisyys kuitenkin kiistatonta roolissani.
Sähkö-Sinssi Oy
(4)
Aika ei riitä kaikkeen .Testerien käytännön läpikäynti jää vähän ohuehkoksi
Jari-Pekka Korhonen HUS Kiinteistö Oy
(4)
Kurssi antoi hyvät tiedot lääkintätilojen sähköasennuksien mittauksiin
Hannu
(3)
Tarpeellinen koulutus ja kattava sisältö . Kouluttajalla tietämystä ja käytännon kokemusta mittauksista. Kurisilla olisi saanut olla enemmän käytännön mittauksia. Oppimateriaalissa hyödyllistä tietoa, joissain kuvissa ja kaavioissa tosin kaipaisi värillistä tai sähköistä tulostusta. Hyvä ja hyödyllinen kolutuspäivä.
Tero Musakka / Are oy
(3)
Koulutus eteni johdonmukaisesti aihe alue kerrallaan, sisältäen tapauskohtaiset esimerkit. Kurssista jäi mukavasti oppimateriaalia itseopiskeluun/kertaukseen.
Vedran Zalac, Voltmen Oy
(4)
Hyvä ja kokenut opetaja. Jos koulutuksessa olisi parempi harjoittelu paikka tulisi 5 tähtiä.
Jarkko Nytorp, Aro Systems Oy
(5)
Vaikka hieman jo pohjaa lääkintätilojen mittauksille löytyy, oli koulutus silti todella hyvä. Koulutuksen rakenne oli hyvin ja selkeästi suunniteltu, kuljettiin polulla selkeästi eteenpäin eikä asia pomppinut asiasta toiseen vaan pysyi aina selkeästi aiheessa. Kouluttaja osasi ilmaista asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, kokemus ja ammattitaito ...
Näytä kokonaan
Tapio Sahinoja
(5)
Todella hyvä koulutus. Asiantuntevia vastauksia kysymyksiin, vaikka olisivat olleet koulutuksen ulkopuolisiakin. Leppoisa, vuorovaikutuksellinen, koko ajan täyttä asiaa, aihepiiri loistava. Olen erittäin tyytyväinen kurssiin.
OP Hirsso
(4)
Kaikin puolin kattava, aiheeltaan ja sisällöltään todella laadukas ja selkeä koulutus. Käytännön järjestelyt vähän töppäs koulun alun sekavuuteen, mutta ei vaikuttanut koulutuksen tavoitteeseen. Mahdollisesti valokuvia enemmän dioihin (konkreettisia esimerkkejä ja keventää/helpottaa diojen seurantaa)
Arto Mönkölä
(4)
Erittäin hyvin vedetty koulutuspäivä, tästä on meille varmasti hyötyä. Mielestäni pystyin omaksumaan asiaa aika hyvin. Kerrankin Caverion satsasi koulutuksen laatuun.
Mika Pitkänen
(5)
Ajankohtainen ja tarpeellinen koulutus käynnissä olevaa sairaalakohdetta ajatellen. Hyvä ja asiantunteva.
Jani Peltonen
(4)
Koulutus oli hyvin järjestetty, kouluttajalla paljon oma kohtaista kokemusta aiheesta. Kokemuspohjaista tietoa on mielenkiintoinen kuunnella.
Tommi
(5)
Kattavasti käytiin läpi asiat, todella asiantunteva kouluttaja.
Vesa Peltomaa
(5)
Koulutus oli hyvä ja kattava. Saimme koulutuksesta sen tiedon mitä tulimme hakemaan
Esko Ahonen
(4)
Määräysten ja asetusten hyvätuntemus ja näiden vaikutus käytäntöön. Hyviä vinkkejä tukemaan omaa käsitystä mittauksista ja suoritustavoista. Sujuva esitys. Konedirektiivin 10 A:n osuus jäi vähän ohueksi. Toisaalta se ei ollut täysin uusi asia ja siihenkin sain omalle näkemykselle vahvistusta.
Timo Vesala
(5)
Asiaan kohdistuva hyvä kurssi
Keijo tyni
(5)
Jarmo
(5)
Kurssi täyttä asiaa, ei turhia täytteitä.
Kaj Westberg
(5)
Tosi hyödyllistä ja ajatuksia avaava koulutus. Koulutuksen sisältö ja ajankohta sopi minulle juuri oikeaan aikaan. Tietoa oli jo ennen, mutta oli hienoa saada käytännön esimerkkejä ja valmiita pohjia käyttää.
Esa Lindell
(4)
Koulutuspäivä oli tiivis ja työntäyteinen
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.