Arvioinnit aiheesta Yhdistelmäkurssi SFS 6002 kertaus ja hätäEA kertaus 4h

Keskiarvo: 4,6

Oppilas
(5)
Tiivis paketti aiheesta ja sen sisältä, palveli erittäin hyvin asiansa. Tämmöiset koulutukset eivät korvaa koskaan etäkoulutuksia. Etäkoulutukset on vain niille jotka haluavat kortit nopeasti ja helposti mutta itse aihe ei kiinnosta.
J M, B Oy
(5)
Hyvä yhdistelmäsetti jossa kohdennetusti sähkötöissä hätäensiapu sekä tietenkin normihätäensiapu. Ja taas sähkötyöturvallisuuden puolella sopivaan settiin puristettuna standardin muutokset ja itse asian kertauskurssi.
Mika Laasanen, Boctok Oy
(5)
Tiivis ja kattava tietopaketti, pidin kurssista ja kouluttajasta.
Joni Toivonen
(5)
Hyvä napakka koulutustilaisuus. Erittäin hyvät kouluttajat. Tilaisuudessa sai myös muuta asiapitoista tietoa ajankohtaisista käytännöistä. Suosittelen
Sähköluhio Oy
(4)
Tämä oli ihan hyvä kun samalla reisulla hätäensiapu ja SFS6002 Ainahan näitä uusia asiota tulee eteen jota muuten kiireen tohinassa ei aina kerkeä miettimään.
Jari Puustinen Pesmel oy
(4)
Kouluttaja oli asiansa tunteva ja Ea-kurssi oli hyvin mielenkiintoinen, paljon jäi asioita mieleen.
Harri Hjorth / AVS-yhtiöt Oy
Hyvä tiivis paketti
SK
(4)
Kertauskurssina oikein hyvä ja kompakti. Vetäjillä oli kattava ammatillinen tausta ja toimiva opetustyyli. Ensikertalaisille suosittelisin ehkä pitempiä 8h kursseja erikseen, jotta uuden asian omaksumiselle jäisi enemmän aikaa.
Pekka Jäntti
Asiantunteva
Jukka Pellikka Are Oy
Hyvä kurssi
Jani
Koulutus oli todella asiallinen
Petri Björkman
(5)
Koulutus piti kaiken tarpeellisen sisällään
Jere valima / Are oy
(5)
Koulutus oli hyvä ,kun pääsi kertaamaan vanhaa tietoa ja vielä parempi koska tuli uutta tietoa monesta sähköturvallisuuteen liittyvistä asioista. Koulutuksen vetäjät olivat ammattitaitoiset ja kurssilla oli hyvä ilmapiiri ja rima kysyä kysymyksiä asioista mitkä mietitytti oli alhainen.
Sami
(4)
Miksi tuhlata aikaa päivätolkulla, kun yksikin päivä riittää?
RTL-Palvelut
(5)
Yhdistelmäkurssi on erittäin hyvä ratkaisu, toimii. Kouluttajat osasivat ammattinsa. Loistavaa keskustelua..
Salmi / Netel
(5)
Hyvä kouluttaja. Jaksoin kuunnella ja keskittyä ja taukoja oli sopivasti.
Mauri
(5)
Hyvä Molemmat kouluttajat ottivat osallistujat mukaan koulutukseen keskustelupohjalta
Jyri Heikkinen / ARE OY
(5)
Ei turhia jorinoita vaan tärkeiden ja uusien asioiden käymistä.
mikko
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.