Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Käyttöönottotarkastusten mittaukset

Sähköinfo Oy
Yhteenveto
1 päivä
495 EUR + alv 24 %
3.10.2019
   
Espoo
Avoin koulutus

Käyttöönottotarkastusten mittaukset

Sähköinfon koulutukset

 

Opi käyttöönottotarkastuksiin liittyvät vaatimukset

Käyttöönottotarkastusten mittaukset -kurssilla käydään läpi käyttöönottotarkastuksiin liittyvät perusteet, vaatimukset, mittaukset ja käytännön toimenpiteet. Lisäksi kurssilla painotetaan mittauksiin liittyvää työturvallisuutta sekä tarvittavan dokumentaation laatimista. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa kokemusta käyttöönottotarkastuksien suorittamisesta, mutta se mahdollistaa syvällisemmän mittausharjoittelun. Osallistujille suositellaan omien mittalaitteiden mukaan ottamista, jolloin mittausharjoitukset ovat mahdollisimman tehokkaita.

Käyttöönottotarkastusten mittaukset -kurssin teemoja:

  • Voimassaolevat määräykset käyttöönottotarkastuksesta
  • Mittausharjoitukset 
  • Mittauspöytäkirjan täyttö
  • Kertaus, yhteenveto päivästä, palautekeskustelu 

Koulutuksen jälkeen hallitset käyttöönottotarkastuksiin liittyvät toimenpiteet mittauksineen ja tunnet niitä koskevan lainsäädännön, sekä osaat toimia niiden mukaisesti.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu käyttöönottotarkastuksia – erityisesti mittauksia – suorittaville sähköasentajille, työnjohtajille ja näiden töiden opetustehtävissä oleville henkilöille.

Kustannukset

Kurssihinnat:

Vuonna 2019:
Normaalihinta: 495 EUR + alv.
Jäsenhinta: 310 EUR + alv. Sähkö-ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäsenille.

Peruutusehdot:
Kurssiin osallistumisen voi perua veloituksetta viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää. Muussa tapauksessa laskutetaan 100% kurssin hinnasta.

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Sähköinfo Oy

Sähköinfo Oy tarjoaa mm. koko sähköalaa hyödyttävää koulutusta

Sähköinfo Oy on sähköistysalan koulutusorganisaatio. Yhtiö hoitaa niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kuin sen jäsenjärjestöjen, kuten Satelliitti- ja antenniliiton, Turva-alan yrittäjien ja Hissiurakoitsijayhdistyksen koulutuspalvelut. Yli puolet osanottajista tulee jäsenistön ulkopuolelta, esim. teollisuudesta, suunnittelutoimistoista ja julkishallinnosta. Suurin koulutusalue on teknispainotteiset kurssit, joilla...


Lue lisää kouluttajasta Sähköinfo Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sähköinfo Oy

Harakantie 18 B
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
kauppa.sahkoinfo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 227 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.