Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Verkkokurssi: Määräys 65 D - saneerauskohteiden yleiskaapelointijärjestelmän toteutus

Sähköinfo Oy
Yhteenveto
Verkkokurssi on käytettävissäsi kuukauden ajan ostohetkestä.
50 EUR + alv 24 %
Jatkuva aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Verkkokurssi: Määräys 65 D - saneerauskohteiden yleiskaapelointijärjestelmän toteutus

Verkkokurssi tarjoaa kattavan paketin Liikenne- ja viestintäviraston määräyksen 65 vaatimuksista liittyen saneeraus- ja korjauskohteiden yleiskaapelointijärjestelmän toteutukseen. Saneerauskohteissa on yleiskaapelointijärjestelmän toteutukselle vaihtoehtoisia menetelmiä. Onkin tärkeää, että valittu toteutustapa on tiedossa jo hyvissä ajoin ennen hankesuunnittelua.

Lisäksi on tärkeää ymmärtää määräyksen asettamat vaatimukset komponenteille, kaapeleille, paloturvallisuudelle sekä maadoituksille ja potentiaalintasauksille. 

Kurssin hyödyt

Kurssin läpikäymällä saat tiedot siitä, kuinka saneerauskohteiden yleiskaapelointijärjestelmä toteutetaan määräyksen 65D mukaisesti.

Verkkokurssi vapauttaa sinut ajasta ja paikasta - voit opiskella juuri silloin kun sinulle sopii. Voit myös jaksottaa kurssin käymistä oman aikataulusi mukaan. Voit liikkua kurssissa edestakaisin ja kerrata kaikkia kohtia opintoajan puitteissa. Kaikkia osioita ei ole pakko suorittaa kerralla vaan voit jatkaa aina siitä mihin jäit opintoajan puitteissa.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on tarkoitettu suunnittelijoille sekä urakoitsijoille, jotka toimivat saneerausrakentamisen parissa asuinkiinteistösektorilla. Kurssi soveltuu myös oppimateriaaliksi kouluille, joissa koulutetaan tieverkkoasentajia. Myös isännöitsijöille ja taloyhtiöiden edustajille kurssi tarjoaa tietoa määräyksen 65 edellyttämistä vaatimuksista ja vaihtoehtoisista toteutustavoista.

Aikataulu

 • Lähtökohdat suunnitteluun ja toteutukseen
 • Yleiskaapelointijärjestelmän rakenne ja laajuus 
  • Aluekaapelointi
  • Nousukaapelointi
  • Kotikaapelointi
 • Materiaali- ja komponenttivaatimukset
 • Potentiaalintasausvaatimukset
 • Paloturvallisuusvaatimukset

Kouluttaja

Kurssiaineiston on laatinut Ville Reinikainen Sähköinfo Oy:stä. Verkkokurssilla kouluttaja ei ole läsnä vaan sisältö käydään läpi itsenäisesti.

Kustannukset

50,00 € (+ alv 24%) normaalihinta

35,00 € (+ alv 24%) jäsenhinta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenet saavat liiton tuotteista jäsenalennuksen. Jäsenhinnat koskevat STULn varsinaisia jäseniä, jäsenjärjestöjen jäseniä, yhteistoimintajäseniä sekä tiedotussopimuksen tehneitä oppilaitoksia. Jäsenyytesi tunnistetaan, kun kirjaudut tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Sähköinfo Oy

Sähköalan osaaminen kuntoon

Sähköinfo Oy on sähköistysalan koulutusorganisaatio. Yhtiö hoitaa niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kuin sen jäsenjärjestöjen, kuten Satelliitti- ja antenniliiton, Turva-alan yrittäjien ja Hissiurakoitsijayhdistyksen koulutuspalvelut. Yli puolet osanottajista tulee jäsenistön ulkopuolelta, esim. teollisuudesta, suunnittelutoimistoista ja julkishallinnosta. Suurin koulutusalue on teknispainotteiset kurssit, joilla...


Lue lisää kouluttajasta Sähköinfo Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sähköinfo Oy

Harakantie 18 B
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
kauppa.sahkoinfo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 332 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: