Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Verkkokurssi: Sähköasentajan sähköturvatesti

Sähköinfo Oy
Yhteenveto
Verkkokurssi on käytettävissäsi kuukauden ajan ostohetkestä.
35 EUR + alv 24 %
Jatkuva aloitus
suomi
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Verkkokurssi: Sähköasentajan sähköturvatesti

sähköasentajan sähköturvatesti

Testaa tietämyksesi sähköalan vaatimuksista!

Tällä sähköasentajille suunnatulla verkkokurssilla testataan tietämyksesi sähköalan olennaisimmista vaatimuksista.

Testattavat asiat perustuvat pääasiassa SFS 6000 pienjännitesähköasennusten standardisarjaan, mutta osa kysymyksistä tulee myös sähköturvallisuuslaista (1135/2016 ja täydentävät asetukset) ja muista standardeista.

Voit suorittaa testiä ja vapaasti opiskeltavia osia silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit liikkua kurssissa edestakaisin ja kerrata kaikkia kohtia opintoajan puitteissa.

Kurssin hyödyt

Sähköturvatestin avulla osallistuja pystyy testaamaan oman olennaisten sähköturvallisuusvaatimusten tietämyksensä lähtötason ja harjoittelemaan koko kysymysten tietokannan avulla eri aihealueittain. Tarpeeksi harjoiteltuaan osallistuja voi suorittaa lopputestin, jonka hyväksytyn suorituksen jälkeen voi tulostaa todistuksen kurssin ja testin läpäisystä.

Koko testikannassa on 110 olennaista sähköturvallisuuteen liittyvää väittämää, joten kurssia pystyy käyttämään myös opiskeluvälineenä.

Verkkokurssi vapauttaa sinut ajasta ja paikasta – voit opiskella juuri silloin kun sinulle sopii. Voit myös jaksottaa kurssin käymistä oman aikataulusi mukaan. Kaikkia harjoituksia ei ole pakko suorittaa kerralla vaan voit jatkaa aina siitä mihin jäit opintoajan puitteissa.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat testata omaa asiantuntemustaan tai osoittaa tarvittaessa todistuksen avulla omaavansa riittävän tietotaidon olennaisimmista vaatimuksista.

Aikataulu

Kurssi rakentuu seuraavasti:

  • Alkutestaus (10 kysymystä)
  • Koko testikannan läpikäyntimahdollisuus
  • Lopputestaus (30 kysymystä)

Kurssin todistuksen saadaksesi tulee lopputestauksessa saada 2/3-osaa kysymyksistä oikein. Lopputestiä tulee toistaa, kunnes tämä tavoite saavutetaan.

Kouluttaja

Kurssiaineiston on laatinut tekninen johtaja Esa Tiainen. Verkkokurssilla kouluttaja ei ole läsnä vaan harjoitukset suoritetaan itsenäisesti

Kustannukset

35,00 € (+ alv 24%) normaalihinta

25,00 € (+ alv 24%) jäsenhinta

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Sähköinfo Oy

Sähköinfo Oy tarjoaa mm. koko sähköalaa hyödyttävää koulutusta

Sähköinfo Oy on sähköistysalan koulutusorganisaatio. Yhtiö hoitaa niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kuin sen jäsenjärjestöjen, kuten Satelliitti- ja antenniliiton, Turva-alan yrittäjien ja Hissiurakoitsijayhdistyksen koulutuspalvelut. Yli puolet osanottajista tulee jäsenistön ulkopuolelta, esim. teollisuudesta, suunnittelutoimistoista ja julkishallinnosta. Suurin koulutusalue on teknispainotteiset kurssit, joilla...


Lue lisää kouluttajasta Sähköinfo Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sähköinfo Oy

Harakantie 18 B
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
kauppa.sahkoinfo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 327 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: