Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Verkkokurssi: SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus

Sähköinfo Oy
Yhteenveto
Verkkokurssi on käytettävissäsi kuukauden ajan ostohetkestä.
304,50 EUR + alv 24 %
Jatkuva aloitus
suomi
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Verkkokurssi: SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus

Sähkötyöturvallisuus -verkkokoulutus

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus verkkokoulutuksena

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus -verkkokoulutuksesta saat samat valmiudet kuin vastaavasta lähikoulutuksesta. Verkkokurssi vapauttaa sinut ajasta ja paikasta - voit opiskella juuri silloin kun sinulle sopii. Voit liikkua kurssissa edestakaisin ja kerrata kaikkia kohtia opintoajan puitteissa. Kurssi on voimassa kuukauden ostopäivästä ja aukeaa Severi-palveluun kun olet saanut erillisen viestin käyttöoikeuksien avautumisesta.

Verkkokurssissa standardin sisältö on jaoteltu seitsemään aihepiiriin, jotka suoritat verkossa silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Suoritettuasi verkkokurssin ja siihen liittyvän kokeen hyväksytysti voit tulostaa itsellesi pdf-muotoisen kurssitodistuksen. Hyväksytystä suorituksesta saat lisäksi Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin, joka toimitetaan sinulle postitse. Jatkossa kortti sisältää mahdollisuuden tietojen tarkistamiseen.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat opiskella standardin mukaiset asiat itsenäisesti, helposti ja milloin vain.

Standardin SFS 6002 mukainen Sähköturvallisuuskoulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus- ja muissa asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. 

Aikataulu

Sähkötyöturvallisuusstandardi SFS 6002 sisältää sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Verkkokoulutuksessa käydään läpi standardin sisältö sekä sähkötöitä koskevat kansalliset säädökset. Aluksi käsitellään sähköiskun ja valokaaren vaarat ja niiltä suojautuminen, jonka jälkeen siirrytään sähkötöihin liittyvien henkilöiden määritelmiin, työn organisointiin ja eri henkilöiden vastuisiin. Turvallisen työskentelyn perusteet ja sähkötöiden työmenetelmät käydään läpi selventävien kuvien ja esimerkkien avulla.

Verkkokurssi on jaoteltu kymmeneen osioon. Voit suorittaa osion kerrallaan ja jatkaa silloin kun sinulle sopii. Kurssin suoritusaikaa sinulla on kuukausi. Suoritettuasi kaikki opiskeluosat pääset suorittamaan kokeen, jonka läpäistyäsi voit tulostaa pdf-muotoisen todistuksen. SETI Oy:n myöntämä Sähkötyöturvallisuuskortti lähetetään sinulle postitse.

Kurssin osat:

•Osa 1: Tervetuloa SFS6002-verkkokurssille

•Osa 2: Sähkön vaarallisuus, Sähkötöitä koskevat säädökset ja standardit

•Osa 3: Sähkötöitä tekevät henkilöt ja organisaatio

•Osa 4: Turvallisen työskentelyn perusteet

•Osa 5: Sähkölaitteiston käyttötoimenpiteet ja kunnossapitotyöt

•Osa 6: Työskentely jännitteettömänä

•Osa 7: Jännitetyöt

•Osa 8: Työt jännitteisten osien läheisyydessä

• Koe

• Kurssin päättäminen ja palaute 

Kouluttaja

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus -kurssiaineiston on laatinut Sähköinfon tekninen asiantuntija Henrik Rousku. Verkkokurssilla kouluttaja ei ole läsnä vaan harjoitukset suoritetaan itsenäisesti. 

Kurssipaikat

Verkkokurssit sijaisevat sähköisessä aineistopalvelussa, Severissä. Ostettuasi tuotteen saat erillisen sähköpostiviestin, jossa kerrotaan kirjautumisohjeet. 

Verkkokurssin suorittamiseen tarvitset internetyhteyden ja -selaimen. Muita erityisiä laitteistovaatimuksia ei ole.

Osallistujalla tulee olla henkilökohtainen toimiva sähköpostiosoite (työ- tai yksityinen sähköpostiosoite).

Kustannukset

Kurssihinnat:

304,50 € (+ alv 24%) normaalihinta 189,00 € (+ alv 24%) jäsenhinta.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenet saavat liiton tuotteista jäsenalennuksen. Jäsenhinnat koskevat STULn varsinaisia jäseniä, jäsenjärjestöjen jäseniä, yhteistoimintajäseniä sekä tiedotussopimuksen tehneitä oppilaitoksia. 

Jäsenyytesi tunnistetaan kun kirjaudut tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Sähköinfo Oy

Sähköinfo Oy tarjoaa mm. koko sähköalaa hyödyttävää koulutusta

Sähköinfo Oy on sähköistysalan koulutusorganisaatio. Yhtiö hoitaa niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kuin sen jäsenjärjestöjen, kuten Satelliitti- ja antenniliiton, Turva-alan yrittäjien ja Hissiurakoitsijayhdistyksen koulutuspalvelut. Yli puolet osanottajista tulee jäsenistön ulkopuolelta, esim. teollisuudesta, suunnittelutoimistoista ja julkishallinnosta. Suurin koulutusalue on teknispainotteiset kurssit, joilla...


Lue lisää kouluttajasta Sähköinfo Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sähköinfo Oy

Harakantie 18 B
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
kauppa.sahkoinfo.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä kurssi koska voi päättää milloin ja missä kurssia suorittaa omaan tahtiin.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 327 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: