Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja, keynoteja ja digimessut – tule maksuttomaan UpSkill-virtuaalitapahtumaan 3.–4.3.!

Verkkotesti: RAU-pätevyyden täydennyskoulutus

Sähköinfo Oy
Yhteenveto
Koulutuksen kesto on yksilöllinen
357 EUR + alv 24 %
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Verkkotesti: RAU-pätevyyden täydennyskoulutus

Verkkotesti: RAU-pätevyyden täydennyskoulutus

Tämä verkkokurssi täyttää SETI oy:n RAU-henkilöpätevyyden täydennyskoulutuksen vaatimukset. Henkilön, jolla on automaatioasentajan ammattitutkinto tai sähköalan ammattitutkinto tai sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai vastaavat teoreettiset tiedot, tulee käydä täydennyskoulutus RAU-henkilöpätevyyttä varten.

Verkkokurssilla käydään läpi kattavasti eri automaatioalalla olennaisia aiheita kysymysten kautta. Lopuksi näitä kysymyksiä kysytään otoksina kokeena.

Voit suorittaa verkkokurssia silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit liikkua kurssissa edestakaisin ja kerrata kaikkia kohtia opintoajan puitteissa.

Verkkokurssi on käytettävissäsi kuukauden ajan Severi-palvelussa siitä, kun olet oston jälkeen saanut erillisen viestin käyttöoikeuden avautumisesta.

Kurssin sisältö

  • RAU-pätevyys
  • Säädökset ja standardit
  • RAU-verkot ja järjestelmät
  • Valaistus- ja tila-automaatio
  • Energiatehokkuus
  • Projektinhallinta
  • RAU-järjestelmän hankinta, toteutus ja vastaanotto
  • Työ- ja sähkötyöturvallisuus
  • Loppukoe

Kohderyhmä

Tämä verkkokurssi on erityisesti suunnattu henkilöille, joilla on automaatioasentajan ammattitutkinto tai sähköalan ammattitutkinto tai sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai vastaavat teoreettiset tiedot, ja jotka haluavat saada täydennyskoulutusta RAU-henkilöpätevyyttä varten.

Lisäksi kurssi toimii interaktiivisena sisäänheittona rakennusautomaatioalalle, muistuttamaan ja kouluttamaan alalla jo toimivia sekä apukeinona osaamisen mittaamisessa.

Kouluttaja

Kurssiaineiston on laatinut SETI oy:n ja Sähköinfo oy:n asiantuntijat. SETI oy:n RAU-ohjausryhmä on hyväksynyt materiaalin ja koulutus täyttää SETI oy:n RAU-pätevyyden täydennyskoulutuksen vaatimukset. Verkkokurssilla kouluttaja ei ole läsnä vaan sisältö käydään läpi itsenäisesti.

Kustannukset

357,00 € (+ alv 24%)
224,00 € (+ alv 24%) 

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Sähköinfo Oy

Sähköalan osaaminen kuntoon

Sähköinfo Oy on sähköistysalan koulutusorganisaatio. Yhtiö hoitaa niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kuin sen jäsenjärjestöjen, kuten Satelliitti- ja antenniliiton, Turva-alan yrittäjien ja Hissiurakoitsijayhdistyksen koulutuspalvelut. Yli puolet osanottajista tulee jäsenistön ulkopuolelta, esim. teollisuudesta, suunnittelutoimistoista ja julkishallinnosta. Suurin koulutusalue on teknispainotteiset kurssit, joilla...


Lue lisää kouluttajasta Sähköinfo Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sähköinfo Oy

Harakantie 18 B
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
kauppa.sahkoinfo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 332 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: