Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Riippuen kurssista
Kysy seuraavia koulutuksia
   
Salo
Avoin koulutus

ADR-koulutukset

ADR-koulutukset / Salon seudun ammattiopisto

ADR-kurssit

Kurssit ovat EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisia jatkokoulutuspäivä. Tarve TraFi-merkintään on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistujalla tulee koulutuksessa olla mukanaan ajokortti.

ADR-PERUS (P)

ADR-peruskurssin suorittamalla saat vaarallisten aineiden kuljetusoikeuden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin lukuun ottamatta oikeutta kuljettaa räjähteitä (luokka 1) tai radioaktiivisia aineita (luokka 7). Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta.

  • Kesto 3 x 7h
  • Koulutuksen hinta on 400 €/hlö (sis. alv 24 %). Lisäksi osallistuja maksaa ajolupamaksun 90 €, TraFi:n ajolupamaksun 40 € ja rekisteröintimaksun 17 €.

ADR-TÄYDENNYS (TP)

ADR-täydennyskurssin suorittamalla vaarallisten aineiden kuljetusoikeutesi jatkuu 5 vuodella. Kurssi on suoritettava ennen kuljetusoikeuden päättymistä ja se voidaan suorittaa aikaisintaan vuotta ennen edellisen luvan umpeutumista. Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta.

  • Kesto 2 x 7 h.
  • Hinta: 280 €/hlö (sis. alv 24 %)+ ajolupamaksu 90 € (sis. säiliö), TraFi:n ajolupamaksu 40 € ja rekisteröintimaksu17 €.

ADR-SÄILIÖ (ES)

ADR-säiliökurssin suorittamalla saat vaarallisten aineiden kuljetusoikeuden säiliökuljetuksiin. Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta. Edellytyksenä ADR-säiliökurssin suorittamiselle on ADRperuskurssin suorittaminen hyväksytysti.

  • Kesto 2 x 8 h.
  • Hinta: 280 €/hlö (sis. alv 24 %) + ajolupamaksu 90 €, TraFi:n ajolupamaksu 40 € ja rekisteröintimaksu17 €.

YHDISTETTY ADR-PERUS (YP)

Tämän kurssin suorittamalla saat vaarallisten aineiden kuljetusoikeuden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin mukaan lukien oikeuden kuljettaa räjähteitä (luokka 1) tai radioaktiivisia-aineita (luokka 7). Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta.

  • Kesto 4 x 8 h
  • Koulutuksen hinta on 530 €/hlö (sis. alv 24 %) + ajolupamaksu 90 €, TraFi:n ajolupamaksu 40 € ja rekisteröintimaksu 17 €.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ADR-koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssit on suunnattu ammattikuljettajille.

Kustannukset

Katso yltä kurssikohtaiset hinnat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ADR-koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Salon seuden ammattiopistossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Ammattiopistossa voi osallistua myös lupa-...


Lue lisää kouluttajasta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ADR-koulutukset täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.