Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koneistajan rekrykoulutus, Vahasilta Oy

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
3 kuukautta
   
Salo
Työvoimakoulutus

Koneistajan rekrykoulutus, Vahasilta Oy

Jauhekaarihitsaajan työvoimakoulutus / Salon seudun ammattiopisto

Tule mukaan koneistajan rekrykoulutukseen

Vahasilta Oy on Paimiossa toimiva konepaja, joka tunnetaan erityisesti vaativien painelaitteiden ja lämmönsiirtimien valmistajana. Lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluvat muut hitsattavat rakenteet, kuten teräsrakenteet ja putkistot sekä koneistus- ja asennuspalvelu. Asiakkaina on isoja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä prosessi- ja energia-, öljy- ja kaasu-, metsä- ja paperiteollisuudesta. Työntekijöitä yrityksessä on n. 25.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työllistyä koneistajan monipuolisiin työtehtäviin. Tavoitteena on, että yritys palkkaa koulutuksen päättyessä 2 koulutuksen hyväksyttävästi suorittanutta työsuhteeseen. Koulutukseen valitaan 3 opiskelijaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää 30 päivää lähiopetusta ja 39 päivää työssä oppimista. Koulutuksen sisältönä ovat mm.

  • Koulutuksen orientoiva osuus, Vahasilta Oy työpaikkana
  • Materiaalituntemus
  • Koneenpiirustus
  • Mittaustekniikka
  • Kärkisorvi
  • Karusellisorvi
  • Cnc+ ohjelmointi
  • Lupakortit
  • Työssä oppiminen yrityksessä

Hae koulutukseen sähköisesti Te-palveluiden nettisivuilla www.te-palvelut.fi-> haussa oleva työvoimakoulutus -> koulutusnumero 682344. Koulutukseen valinta tapahtuu haastatteluiden perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneistajan rekrykoulutus, Vahasilta Oy, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhan alainen ja haluat oppia uutta ja olet valmis kouluttautumaan koneistajan työtehtäviin. Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon, huolellisuutta, laatuvastuuta, hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia fyysistä terveyttä ja valmiutta vuorotyöhön. Lisäksi arvostamme palveluhenkisyyttä ja joustavuutta.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan Salon seudun ammattiopiston tiloissa Hyvoninkatu 1, Salo sekä yrityksen toimitiloissa Teollisuustie 6, 21530 Paimio

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksuton. Lupakorteista syntyvät kustannukset opiskelija maksaa itse noin. 7-9€/kortti. Koulutuksen rahoittaa Varsinais-Suomen Ely-keskus ja Vahasilta Oy.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneistajan rekrykoulutus, Vahasilta Oy? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Salon seuden ammattiopistossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Ammattiopistossa voi osallistua myös lupa-...


Lue lisää kouluttajasta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koneistajan rekrykoulutus, Vahasilta Oy täytä seuraavat tiedot: