Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
8 tuntia
419,35 EUR + alv 24 % (yht. 519,99 EUR)
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Salo
Lupa- ja korttikoulutukset

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti / Salon seudun ammattiopisto

MÄRKÄTILOJEN VEDENERISTÄJÄ SERTIFIKAATTI

Tavoitteena on, että koulutuksen käynyt osaa tehdä rakennuksen märkätilojen vedeneristystyöt itsenäisesti määräysten, suunnitteluasiakirjojen ja asennus-ohjeiden mukaan oikeaa työjärjestystä noudattaen. VTT myöntää hakemuksesta koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle henkilösertifikaatin ensin kahdeksi vuodeksi, minkä jälkeen se uusitaan viideksi vuodeksi.

Teoriakoulutuksen jälkeen erikseen sovittuna päivänä järjestetään teoriakoe ja näyttö kunkin koulutettavan omalla työmaalla (Salon talousalueella) aidoissa olosuhteissa työmaan materiaaleja käyttäen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sinulle, jolla on vähintään 18 kk:n työkokemus rakennusalalta ja joka haluat sertifioida osaamisesi märkätilojen vedeneristämisestä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 520 €/hlö (sis. alv 24 %). Hinta sisältää yhden näytön ja sertifikaatin; uusintanäyttö 100 € (sis. alv 24 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Salon seuden ammattiopistossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Ammattiopistossa voi osallistua myös lupa-...


Lue lisää kouluttajasta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sähköverkkoprojektipäällikkö -valmennus

Valmennus tarjoaa sähköverkkoprojektien menestyksekkääseen johtamiseen tarvittavat tiedot ja taidot, sekä arvokkaan ammattilaisten verkoston.