Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talonrakennusala, työvoimakoulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
2.1.2020
Haku päättyy: 29.11.2019
   
Salo
Työvoimakoulutus

Talonrakennusala, työvoimakoulutus

Talonrakennusalan työvoimakoulutus

Työvoimakoulutusta talonrakennusalalle

Koulutuksen ensisijainen tavoite on parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä sekä parantaa tietämystäsi talonrakennusalasta siten, että koulutuksen jälkeen omaat valmiudet työskennellä talonrakennusalan tehtävissä rakennus- ja rakennusaineteollisuudessa, kuntien ja valtion palveluksessa sekä itsenäisenä yrittäjänä. Ammattitaito osoitetaan tarvittaessa näyttöinä työpaikalla tapahtuvan oppimisen yhteydessä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa on mahdollista valita mm. seuraavia asiasisältöjä:

 • Perustustyöt
 • Runkovaiheen työt
 • Ulkoverhous- ja kattotyöt
 • Muuraus
 • Laatoitus
 • Sisävalmistusvaiheen työt
 • Raudoitus ja betonointi
 • Märkätilojen vedeneristys

Yhteiset opinnot:

 • Tulityökortti
 • Työturvallisuuskortti
 • Ensiapu 1

Koulutus sisältää käytännön työharjoituksia ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Laadimme Sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa otetaan huomioon aikaisempi koulutuksesi ja työkokemuksesi. Opintoihin voidaan sisällyttää osioita itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta ja työn tekemisestä yksityiselle asiakkaalle. Tarvittaessa sinun on mahdollista suorittaa tutkinnon osa tai osia rakennusalan perustutkinnosta (talonrakentaja) tai talonrakennusalan ammattitutkinnosta.

Koulutukseen hakeutuminen on sitovaa ja hakemuksen voit peruuttaa ainoastaan pätevällä syyllä (työllistyminen, perhevapaa, armeijaan meno yms.).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talonrakennusala, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta.

Sinulle, joka haluat kehittää rakennusalan osaamistasi. Olet työtön tai työttömyysuhanalainen talonrakennusalan aikaisempaa ammatillista peruskoulutusta tai työkokemusta omaava työnhakija. Tai olet peruskoulutustarpeessa oleva ammatinvaihtaja tai ammattikouluttamaton, jolla on työvoimapoliittinen koulutustarve. Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Tule rakentamaan itsellesi kilpailukykyinen ammatti.

Koulutuspaikka

Taitajankatu 6, Salo

Kustannukset

Työvoimakoulutuksen ehtojen täyttyessä koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakennusala, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Salon seuden ammattiopistossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Ammattiopistossa voi osallistua myös lupa-...


Lue lisää kouluttajasta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talonrakennusala, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: