Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Kanta-palvelun aakkoset -koulutus

Salus Qualitas Consulting Oy
Yhteenveto
Joustavasti
27 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
27 EUR
Joustavasti

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Kanta-palvelu vaatimukset palveluntuottajan näkökulmasta - verkkokurssi

Kanta-palvelun aakkoset -koulutus

Koulutuksesta on sinulle apua, sillä lähitulevaisuudessa jokaisen sote-alalla toimivan palveluntuottajan (yksityinen ja julkinen) on haettava kanta-palvelu asiakkuutta. Tämän koulutuksen avulla kasvatat perustietoa sen osalta, mitä vaatimuksia ja vaiheita Kanta-palveluiden käyttöönottoon sisältyy. Tämän koulutuksen avulla saat koulutettua myös henkilökuntasi, joka on avainasemassa Kanta-palveluiden käyttöönotossa ja asiakasohjauksessa. Henkilöstön osaamisen varmistaminen muun muassa Kanta-palvelun osalta on yksi vaatimus Kanta-palveluiden käyttöönotossa.

Tulevaisuudessa tavoitteena on entistä tietoturvallisempi asiakas- ja potilastyö. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon tullaan tulevaisuudessa tallentamaan kaikki sosiaalipalveluissa syntyvät, asiakasta koskevat asiakasasiakirjat. Tämä on velvoite, joka koskee kaikkia palveluntuottajia toimialasta riippumatta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että aiemmista manuaalisista raportointikäytännöistä luovutaan ja tietoja käsitellään jatkossa vain Kanta-palvelussa.

Terveydenhuollon puolella yksityiset organisaatiot ovat liittyneet kanta-palveluiden käyttäjiksi enenevissä määrin vuodesta 2015 ja sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston vapaaehtoiset käyttöönotot ovat alkaneet vuonna 2018. Kanta-palvelun voivat ottaa käyttöön sekä julkiset että yksityiset organisaatiot.

Koulutuksen sisältö

Kanta-palvelun Aakkoset- koulutus koostuu 5 eri oppitunnista ja johdannosta. Oppitunnit sisältävät noin 20 minuutin opetusvideot seuraavista aihepiireistä:

1. Kanta-palveluiden tarkoitus, rakenne ja viranomaisroolit

2. Kanta-palveluihin liittyvä lainsäädäntö ja muut vaatimukset

3. Kohti Kanta-palveluita, toimenpiteet ennen käyttöönottoa

4. Kanta-palveluiden aika, toimenpiteet käyttöönoton jälkeen

5. Kirjaaminen kannassa

Jokainen koulutukseen osallistunut henkilö saa koulutuksesta myös todistuksen, joka tulee automaattisesti sähköpostiin kurssin suorittamisen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kanta-palvelun aakkoset -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii yksityisille ja julkisille sosiaali -ja terveydenalan palveluntuottajille, sekä koko henkilöstön yleisosaamisen lisäämiseen Kanta-palveluiden osalta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Heidi Ilmonen.

Heidi on työskennellyt laadun, johtamisen, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen sekä sote-alan , digitalisaation, viranomaisvaatimuksien parissa koko työuran. Suurimpina mielenkiinnon kohteina ovat laadun jalkauttaminen koko työyhteisön asiaksi, työhyvinvointi, digitalisaatio, kirjaaminen ja Kanta-palvelut. Koulutuksissa keskitytään ennen kaikkea siihen millä tavoin ja miten teoriat viedään käytäntöön.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 27 euroa + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kanta-palvelun aakkoset -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Salus Qualitas Consulting Oy sosiaalisessa mediassa

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy on vuonna 2013 perustettu turvallisuuteen ja laatuun erikoistunut konsultointi- ja koulutuspalveluja tarjoava yritys. Salus Qualitas Consulting Oy:n taustalla toimivat Heidi Ilmonen ja Marjut Jokela.  SQC tuottaa kustannustehokkaita ja räätälöityjä ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan yksin- ja pienyrittäjille...


Lue lisää kouluttajasta Salus Qualitas Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy
Hylkirannantie 158
85900 Reisjärvi

 Näytä puhelinnumero
www.sqcoy.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kanta-palvelun aakkoset -koulutus täytä seuraavat tiedot: