🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus

Salus Qualitas Consulting Oy
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
sopimuksen mukaan
Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus / Salus Qualitas Consulting Oy

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus

Kirjaamisen perusteet koulutus toimii hyvin henkilöstön täydennyskoulutuksena ja se antaa ajantasaisen tiedon asiakaskirjaamisesta sekä siihen liittyvistä keskeisistä teemoista. Näistä teemoista merkittävimpänä mainittakoon asiakasosallisuuden toteuttaminen. Koulutus sisältää tietoa myös siitä, miten kirjaamistavat päivittyvät Kantaan liittymisen myötä, miten kirjaaminen tulisi nähdä koko työyhteisön asiana ja miten kirjaaminen liittyy hyvinvointi uudistukseen.

Koulutus on suunniteltu interaktiiviseksi kurssiksi, jossa perinteisiä kalvoja on täydennetty äänitiedostoilla, erilaisilla tehtävillä, kysymyksillä ja osallistujan itsensä laatimilla kirjallisilla pohdinnoilla. Osallistuja saa kurssin suorittamisen jälkeen todistuksen.

Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutuksen toteutus

Ryhmäkoulutuksen avulla koulutat koko henkilöstösi joustavasti verkkokoulutus ympäristössä. Verkkokouluttautuminen mahdollistaa koulutusajankohdan yksilöllisesti, kunkin osallistujan henkilökohtaisten työvuorojen mukaisesti. Ryhmäkoulutuksen tilatessaan organisaatio saa yksilöllisen tunnuksen verkkokoulutusportaaliin, jota käyttäen henkilöstö pääsee kouluttautumaan oman aikataulun mukaisesti. Ryhmäkoulutuksen suorittamisessa ei ole määräaikaa, vaan tunnukset tehdään sille henkilömäärälle, joka tilauksen yhteydessä ilmoitetaan ja koulutus voidaan suorittaa milloin tahansa. Henkilömäärä toimii myös laskutusperusteena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sote-alan palveluntarjoajat

Tutkinto / todistus

Jokainen koulutukseen osallistunut henkilö saa koulutuksesta myös todistuksen, joka tulee automaattisesti sähköpostiin kurssin suorittamisen jälkeen.

Kustannukset

Yli 10 hengen yritykselle koulutuksen hinta on 565€ ja 1-10 hengen yritykselle 390€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Salus Qualitas Consulting Oy sosiaalisessa mediassa

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy on vuonna 2013 perustettu turvallisuuteen ja laatuun erikoistunut konsultointi- ja koulutuspalveluja tarjoava yritys. Salus Qualitas Consulting Oy:n taustalla toimivat Heidi Ilmonen ja Marjut Jokela.  SQC tuottaa kustannustehokkaita ja räätälöityjä ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan yksin- ja pienyrittäjille...


Lue lisää kouluttajasta Salus Qualitas Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salus Qualitas Consulting Oy

Salus Qualitas Consulting Oy
Hylkirannantie 158
85900 Reisjärvi

 Näytä puhelinnumero
www.sqcoy.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjaamisen perusteet ryhmäkoulutus täytä seuraavat tiedot: