Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Cloud Academy Tampere

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
suomi
   
Tampere
Työvoimakoulutus

Cloud Academy Tampere

Pilvipalveluosaajia Tampereen seudulle

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksille uudenlaisia mahdollisuuksia rakentaa omia sovelluksia ja palveluita pilvipalvelupohjaisiksi, minkä vuoksi pilvipalvelut ovat tulleet yrityksille ajankohtaisemmiksi kuin koskaan. Tampereella uusia osaajia kaivataan erilaisiin pilvipalveluihin liittyviin rooleihin – kiinnostaako sinua työllistyä alalle, jonka osaamisesta on kasvava kysyntä? Hae mukaan Cloud Academy -koulutusohjelmaan. Haku on auki 11.3.2019 saakka!

Cloud Academy on 6 kk kestävä koulutusohjelma, jossa koulutamme 12 uutta pilvipalveluosaajaa ICT-alan monipuolisiin työtehtäviin. Cloud Academy on yhdistelmä työssäoppimista sekä pilvipalvelukoulutusta – koulutusohjelmassa työskentelet yhteistyöyrityksessä ja pääset heti mukaan yrityksen monipuolisiin ja kiinnostaviin käytännön projekteihin. Työssäoppimisen tueksi saat n. 20-25 päivän koulutuksen, jossa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Pilvipalveluiden ja Microsoft Azuren perusteet
  • Microsoft Azuren ylläpito ja palveluiden toteuttaminen
  • Windows Server 2016 käyttöönotto ja hallinta
  • Office 365 käyttöönotto ja hallinta
  • AWS:n tekniset perusteet
  • AWS:n operointi ja palveluiden toteuttaminen

Voit olla joko nuori tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden kanssa työskennellyt alan ammattilainen, joka etsii vahvistusta osaamiselleen ja uusia askeleita uralleen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta, mutta myös rohkeutesi ottaa askel kohti tulevaisuuden pilvipalveluosaamista. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa IT-alan osaamista. Soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM tai IT-tradenomi.

Uusia osaajia tarvitsevien yhteistyöyrityksien rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat tarkemman tehtävänkuvan mukaan, mutta kaikissa rooleissa arvostetaan motivaatiota ja kehittymishaluista asennetta.

Voidaksesi hakea Cloud Academyyn, sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä kaksi hakulomaketta:

1) Täytä TE-palveluiden sähköinen koulutushakemus osoitteessa: TE-toimiston haussa olevat koulutukset. Hakulomakkeen koulutusnumero 684878. Esivalinta ohjelmaan tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella. Anna motivaatiosi näkyä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.

2) Tee Sarasen sähköinen osaamisprofiili. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän osaamisprofiilin perusteella, joten muista tuoda selvästi esiin koulutus- ja työkokemustaustasi sekä miksi juuri sinä olet sopivin henkilö yhteistyöyritykselle. Tämän osaamisprofiilin perusteella esittelemme sinut yhteistyöyrityksille.

Hae mukaan nyt! Hakuaika on voimassa 11.3.2019 saakka.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Koulutusohjelmaan pääsy edellyttää yrityspaikan löytymistä.

Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta kotisivuiltamme sekä ohjelman yhteyshenkilöltä: Samuel Leivo, 050 414 3304

Cloud Academy -koulutusohjelma toteutetaan rekrytoivien yritysten, TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana RekryKoulutuksena. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Aikataulu

Ohjelma järjestetään 23.4 -17.10.2019 välisenä aikana.

Koulutuspaikka

Puutarhakatu 37, 30230 Tampere

Kouluttaja

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.