Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Code Academy Tampere 2019

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
englanti
   
Tampere
Työvoimakoulutus

Code Academy Tampere 2019

12 tulevaa ohjelmistokehittäjää – hae heti

Kiinnostaako työ, jonka tekijöistä on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa? Innostaako softakehitys ja koodaaminen? Hae Tampereen Code Academyyn viimeistään 4.2.2019 ja varmista itsellesi hyvä työpaikka!

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa pääset heti töihin ja saat samalla korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen.

Tämän ohjelman kautta useat Pirkanmaan kiinnostavimmat yritykset rekrytoivat uusia asiantuntijoita. Nyt työntekijöitä hakevat mm. Etteplan MORE, Eficode, Cinia, Piceasoft, Protacon Solutions, Tieto Finland Support Services, Surveypal, Granite Partners, Fastems, Geniem, Elenium ja monet muut yritykset. Mukana olevat yritykset lisääntyvät myös hakuaikana ja myös piilopaikkoja on tarjolla, eli mahdollisuuksia ohjelman kautta on runsaasti!

Tulet työskentelemään ohjelmistokehittämisen ja koodaamisen monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi

  • - Ohjelmistokehittäjä
  • - Software Engineer
  • - Front End / Back End -kehittäjä
  • - Web Developer
  • - UI-kehittäjä

Töitä konkareille ja aloittelijoille

Ohjelma kestää 6 kk ja sen ajan työskentelet koulutussopimuksella alan yrityksessä. Samalla osallistut n. 25 päivän laadukkaaseen koulutukseen, jota vetävät Suomen parhaat asiantuntijat. 

Koulutusaiheita ovat keskeisimmät web-teknologiat HTML5, CSS3, React, JavaScript, Angular ja monet muut. Lisäksi koulutuksissa käsitellään pilvipalveluita, tietokantoja ja Devopsia. Töissä pääset heti soveltamaan oppimaasi. Opetuskielenä toimii englanti, mutta työskentely onnistuu yrityksestä riippuen sekä suomeksi että englanniksi.

Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei ole välttämätön, jos sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Töihin ja koulutukseen haetaan sekä vastavalmistuneita että jo pidemmän uran tehneitä.

Lue lisää Code Academyn sisällöstä ja työllistymisestä täältä kotisivuiltamme.

HAE NYT ja varmista työllisyys loppuelämäksi

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. 6 kk kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 5.3.-2.9.2019 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Sähköinen hakemus TE-palveluiden koulutushaun kautta, koulutusnumerolla 683820. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässämme. Tämä lomake toimii käyntikorttinasi yritysten suuntaan, joten annathan motivaatiosi näkyä!

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Aikataulu

Ohjelma järjestetään 5.3.-2.9.2019 välisenä aikana.

Koulutuspaikka

Puutarhakatu 37, 30230 Tampere

Kouluttaja

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.