Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
2 kuukautta
suomi
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Code Camp

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Code Camp on ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävä ohjelmistokehityksen tehokoulutus, joka tarjoaa RekryKoulutukseen yhdistettynä realistiset mahdollisuudet saada työpaikka ohjelmistoalalta. Code Camp mahdollistaa alan vaihtamisen ohjelmistoalalle, sillä koulutuksessa opiskellaan ohjelmoinnin logiikkaa ja ohjelmointikieliä alkeista alkaen. Koulutus sopii myös hakijoille, joilla on jo aiempaa ohjelmointikokemusta, alan koulutusta tai harrastuneisuutta.

Koulutusinfo:  

Tervetuloa koulutukseninfotilaisuuteen torstaina 3.1.2019klo 13.00 osoitteeseen: Amerikka-koulutusluokka, Teknologiantie 1, 90590 Oulu.

Code Campin kautta RekryKoulutukseen

Code Camp yhdistettynä RekryKoulutukseen on hyvä väylä ohjelmistokehittäjäksi. Code Campissa opiskelet ohjelmoinnin perusteita, tietokantoja, web-ohjelmointia ja mobiiliohjelmointia sekä parannat mahdollisuuksiasi päästä mukaan ohjelmistoalan RekryKoulutuksiin. Suunnittelet ja toteutat ohjatusti oman ohjelmointidemon, jota voit hyödyntää työnhaussa sekä RekryKoulutuksen hakuprosessissa.

Tavoite päästä lähemmäksi uutta työtä

Code Camp on ohjelmistokehityksen RekryKoulutuksiin valmistava koulutusohjelma, jonka aikana hakijoiden osaaminen kehittyy paremmin yritysten osaamisvaatimuksia vastaavaksi. Code Camp tarjoaa 20 henkilölle mahdollisuuden kouluttautua ohjelmistokehityksen tehtäviin. Tavoitteena on, että mahdollisimman monelle koulutukseen osallistujalle löydetään yhteistyöyritys tulevista Rekry- ja KEKO-koulutuksista tai osallistuja saa suoraan työpaikan alan yrityksestä. Esimerkiksi syksyllä Turussa käynnistyneen Sarasen Code Academy -RekryKoulutuksen 17 osallistujasta 15 oli osallistunut Sarasen Code Bootcampiin.

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimistoon työnhakijaksi ilmoittautuneet henkilöt, joilla on motivaatiota ja valmiuksia kehittää osaamistaan ohjelmistokehityksessä. Koulutus ei edellytä ennakko-osaamista ohjelmistokehityksen alalta, tärkeintä on soveltuvuus ja motivaatio ohjelmistokehityksen tai ohjelmistotestauksen tehtäviin. Erityisen tärkeää on asenne, motivaatio ja kehittymishaluinen ote ohjelmistokehityksen työhön!

Lisätietoja Code Campista saat koulutuksen yhteyshenkilöltä Harri Schroderukselta. Harrin tavoitat puhelimitse (050 540 2735) pe 4.1.2019 klo 9-10.

Aikataulu

17.1.2019-13.3.2019

Koulutuspaikka

Oulu

Kustannukset

0 €

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.