Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Cyber Security Academy

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
5 kuukautta
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Cyber Security Academy

Cyber Security Academy / Saranen Consulting Oy

Täydennä osaamistasi tietoturvakoulutuksella ja työllisty!

Digitalisaation myötä tietoturva on aiheena ajankohtaisempi kuin koskaan. Tietoturvaosaaminen on kysyttyä, sillä se on hyvä lisä kaikkiin työrooleihin. Nyt Saranen Consulting rekrytoi Oulun alueen yrityksiin 16 osaajaa erilaisiin IT-alan työtehtäviin Cyber Security Academy -koulutusohjelman kautta. Hae mukaan heti!

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden työpaikan löytämiseen yhdistämällä ajankohtaisen koulutuksen ja työssäoppimisen. Cyber Security Academy on viisi kuukautta (25.3. – 16.8.2019) kestävä koulutusohjelma, jonka kautta etsitään yrityksille IT-alan osaajia erilaisiin työrooleihin.

Tavoitteena työllistyminen yhteistyöyritykseesi

Ohjelman kautta voit saada kaipaamasi mahdollisuuden taitojesi ja oppimiskykysi näyttämiseen ja näin avata ovet uuteen työpaikkaan.

Koulutusosuus käsittelee tietoturvaa monipuolisesti. Noin 26 koulutuspäivässä hankit itsellesi osaamista, joka auttaa sinua erottautumaan ja josta todella on hyötyä työmarkkinoilla.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Tietoturvan perusteet
  • Lähi- ja WLAN-verkkojen tietoturva
  • Tietoturva osana yritysturvallisuutta
  • Tekninen tietoturva
  • Tietoturvalliset etäkäyttöratkaisut ja BYOD
  • Muut tietoturvalliset ratkaisut ja haavoittuvuudet
  • Tietoturvalainsäädäntö
  • Turvallinen ohjelmistokehitys
  • Comptia Security+ -sertifiointitesti

Kohderyhmä

Koulutusohjelman ideana on, että yritykset kasvattavat heille sopivasta osaajasta pätevän; sinun ei siis tarvitse olla täysin valmis ammattilainen, sillä juuri sinun taustasi voi olla jollekin yritykselle sopiva uuden roolin oppimisen kannalta.

Koulutuksen ensisijainen kohderyhmä on ICT-alan korkeakoulututkinnon suorittaneet tai työkokemuksen kautta vastaavan ammattitaidon omaavat TE-toimiston asiakkaat, jotka haluavat kehittää osaamistaan. Tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi kehittyä, joten haethan rohkeasti mukaan!

Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työharjoittelua yrityksessä, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Aikataulu

Koulutus järjestetään aikavälillä 25.3. – 16.8.2019 ja siihen kuuluu valinnoistasi riippuen 22-26 koulutuspäivää. Muun ajan työskentelet täysiaikaisesti yhteistyöyrityksessä.

Kustannukset

Koulutukseen osallistuminen on sinulle maksutonta.

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.