Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digiakatemia Ohjelmistokehitys ja Data-analytiikka

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
5 kuukautta
15.5.2020
Haku päättyy: 16.3.2020
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Digiakatemia Ohjelmistokehitys ja Data-analytiikka

Ohjelmistokehitys

Data-analytiikan ja ohjelmistokehityksen osaajaksi!

Kiinnostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus työllistyä ohjelmoinnin ja tietotekniikan alalle? Tai innostutko lukujen pyörittämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla? Hae mukaan koulutusohjelmaan ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

Datasta ja koodista hyötyy, kun niitä osaa käsitellä

Datan tehokas hyödyntäminen digimurroksen keskellä on nykyliiketoiminnassa äärimmäisen tärkeää yrityksen kilpailukyvyn ja päivittäisen toiminnan kannalta, toimialasta riippumatta. Loppumattomasta datasta ja uusimmista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niitä ei osata käsitellä. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia ohjelmistokehittäjiä ja data-analyytikkoja riveihinsä. Digiakatemia auttaa sinua syventämään tietotaitoasi ja löytämään oman roolisi datan tai koodin tulkkina!

Kouluttaudu ja työllisty

Sarasen viisi kuukautta (15.5. – 5.10.2020.) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen.

Räätälöity koulutus

Koulutuksissa hyödynnetään monipuolista, digitaalista oppimisympäristöä nimeltä Pluralsight. Pluralsight mahdollistaa laadukkaan ja dynaamisen opiskelumahdollisuuden, joka ei ole aikaan ja paikkaan sidottu. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päättyessä – koulutuksen sisältö onkin räätälöity aina sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi digitaalisen oppimisympäristön, sekä webinaarien avulla.

Sarasen yhteistyöyritykset hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – koulutetut ohjelmistokehittäjät ja data-analyytikot voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin. Digiakatemia tarjoaa hyvän pohjan uuden oppimiselle, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä.

Ohjelmistokehityksen tai data-analytiikan asiantuntijaksi

Koulutuksia on mm. seuraaviin ohjelmistokehityksen aiheisiin:

  • Front-end (Javascript, Angular, React, HTML5, CSS, …)
  • Back-end (PHP, .Net, Python, Java…)
  • Tietokannat

Koulutuksia on mm. seuraaviin data-analytiikan aiheisiin:

  • Tietokannat
  • SQL
  • Pilvipalvelut Azure ja AWS
  • PowerBI, Tableau

Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 

Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  

Hae heti mukaan, sillä yrityksiä etsitään jo parhaillaan mukaan koulutusohjelmaan ja sopivia osaajia esitellään yrityksille heti. Hakujakso päättyy 16.3.2020.

Kohderyhmä

Sinulta toivotaan joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Edellä mainittua tärkeämpää on kuitenkin motivaatiosi päästä työskentelemään dataan liittyviin työtehtäviin ja halusi oppia uutta!

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas.

Aikataulu

Sarasen viisi kuukautta (15.5. – 5.10.2020.) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista.

Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien.

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: