Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digiakatemia Taloushallinto

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
5 kuukautta
15.5.2020
Haku päättyy: 16.3.2020
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Digiakatemia Taloushallinto

Taloushallinnon asiantuntija

Päivitä taloushallinto-osaamisesi!

Kiinnostaako sinua ainutlaatuinen koulutus ja työtehtävät talous- tai henkilöstöhallinnan parissa? Hae mukaan Digiakatemia rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota oma roolisi alalta!

Vastaa digitalisaatioon koulutuksella

Digitalisaatio muovaa työelämäämme jatkuvasti ja tämä vaatii meiltä uudenlaista osaamista – perinteiset taloushallinon roolitkin ovat muutoksen alla automatisoinnin ja datan määrän lisääntyessä. Toimintatapojen ja teknologian muutoksen takia yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, joilla on alan tuorein tietotaito hallussaan. 

Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden päivittää oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle ja tarttua käsiksi uuteen työpaikkaan. Hae siis mukaan ja työllisty taloushallinnon tehtäviin!

Kouluttaudu ja työllisty

Sarasen viisi kuukautta (15.5. – 5.10.2020) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen.

Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristö Opinahjoa. Opinahjon avulla pääset opiskelemaan juuri niitä aiheita, joita yhteistyöyritys ja sinä tarvitsette; voit opiskella taustasi mukaan esimerkiksi

 • erilaisia taloushallinnon järjestelmiä (Tikon, Mepco, Procountor),
 • palkkahallintoa,
 • sisäistä laskentaa,
 • verotusta,
 • henkilöstöhallintoa,
 • juridiikkaa ja
 • taloushallinnon teknologiaa. 

Yhteistyöyritykset hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – koulutetut talous- tai henkilöstöhallinnon tekijät voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin.

Tuleva työroolisi voi olla esimerkiksi

 • Kirjanpitäjä 
 • Controller 
 • Taloushallinnon asiantuntija 
 • Taloushallinnon assistentti 
 • Koordinaattori 
 • HR-koordinaattori 

Koulutus tarjoaa hyvän pohjan uuden oppimiselle, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä.

Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 

Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  

Sinulta toivotaan joko koulutukseen tai työkokemukseen pohjautuvaa osaamista jostain taloushallinnon osa-alueesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä koulutuksen ideana on oppia työtehtävään koulutuksen aikana! 

Hae heti mukaan, sillä yrityksiä etsitään jo parhaillaan mukaan koulutusohjelmaan ja sopivia osaajia esitellään yrityksille heti. Hakujakso päättyy 16.3.2020.

Kohderyhmä

Sinulta toivotaan joko koulutukseen tai työkokemukseen pohjautuvaa osaamista jostain taloushallinnon osa-alueesta. Sinun ei tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä koulutuksen ideana on oppia työtehtävään koulutuksen aikana! 

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas.

Aikataulu

15.5. – 5.10.2020

Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta ja siinä on 23 työpäivää kestävä koulutusjakso sekä 77 työpäivää kestävä työssäoppimisjakso.

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.