Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

DigiTalent Akatemia

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
3-6kk
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Non-stop
suomi
   
Kuopio
Työvoimakoulutus

DigiTalent Akatemia

digitalentakatemia

Etsitkö uutta työtä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen tai Kainuun alueelta? Oletko hakemassa valmistumisen jälkeen oman alan töitä tai oletko jo kokenut asiantuntija, joka haluaa syventää osaamistaan uusissa teknologioissa? Haluatko huipputason koulutuksen osaamisalueille, joille on kysyntää? DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelma yhdistää teknologiakoulutuksen uuteen työpaikkaan IT-alan ja nyt myös digimarkkinoinnin tehtävissä.

Ajantasainen osaaminen on tärkein valttisi työmarkkinoilla ja siihen kannattaa panostaa. Useat IT-alan yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että kokeneita asiantuntijoita DigiTalent Akatemia -koulutusohjelman kautta. Yritykset ovat sitoutuneita osaamisesi kehittämiseen ja heidän tavoitteenaan on kouluttaa ja rekrytoida uusia osaajia.

PANOSTA OSAAMISESI KEHITTÄMISEEN

Koulutusohjelman ajan työskentelet yhteistyöyrityksesi käytännön tehtävissä ja asiantuntijakoulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella. Kun taustaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi soveltuva yrityspaikka on löytynyt, solmitaan sinun, yhteistyöyrityksen ja Saranen Consultingin välille 3-6 kuukauden mittainen koulutussopimus, ja laaditaan myös osaamistasi parhaiten tukeva koulutuskokonaisuus.

Asiantuntijakoulutus valitaan Sovelton, Tieturin, Onsight Helsingin, Wakarun ja Wistec Trainingin kurssitarjonnasta yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa. Henkilökohtaisesti räätälöitävä kokonaisuus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhteistyöyrityksen tehtävien vaatimusten mukaisesti. Koulutuspäiviä sisältyy koulutusohjelmaan 2 pv/kk.

TYÖSSÄOPPIMINEN + KOULUTUS = UUSI TYÖPAIKKA

Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on vakituisen työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille ohjelman päätyttyä ja saamasi asiantuntijakoulutus tukee tätä tavoitetta. Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus. DigiTalent Akatemia -koulutusohjelman päätteeksi noin 85 % koulutettavista on saanut työpaikan yhteistyöyrityksestä.

Voit aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa heti, kun sinulle sopiva yritys ja tehtävä ovat löytyneet. Halutessasi voit etsiä myös yrityspaikan itse.

Kohderyhmä

Kenelle?

Rekrytointiohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Keski-Suomen ja Kainuun työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on IT-alan koulutus ja/tai työkokemus. Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

F.E.C. – Further Educated with Companies

DigiTalent Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Kustannukset

Koulutus on osallistujille maksuton.

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.