Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ohjelmistorobotiikka, Business Analyst

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
11.3.2020
Haku päättyy: 17.2.2020
   
Espoo
Työvoimakoulutus

Ohjelmistorobotiikka, Business Analyst

ohjelmistorobotiikka-asiantuntija-business-analyst-saranen-consulting

Kehitä tulevaisuuden ohjelmistorobotiikkaa

Oletko luonteeltasi asioiden kehittäjä, toimintojen tehostaja ja kehität mielelläsi automaatioita minimoidaksesi turhaa ja monotonista työtä?  Jos vastasit kyllä, ohjelmistorobotiikan työtehtävät saattavat kiinnostaa sinua.

Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on uusi, nouseva teknologia, johon valmiita osaajia ei vielä juuri ole. Sinusta koulutetaan tulevaisuuden osaaja ja rekrytoivan koulutusohjelman päätteeksi yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen.  

Useat yritykset, kuten Aitomation, Etteplan, Knowit, S&P Digital, Colliers International Finland Group Oy, etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden RPA-osaajia. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi vielä käytännön työkokemusta alan tehtävistä – tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä! Voit olla vasta urasi alkupuolella tai jo kokeneempi it-alan tekijä. Käy tutustumassa rekrytoiviin yrityksiin.

Tuleva työtehtäväsi voi olla esim. jokin seuraavista:

 • RPA Business Analyst/RPA mallintaja/Vaatimusmäärittelijä, tässä tehtävässä kartoitat ja määrittelet automatisoitavia prosesseja
 • RPA Manager/Lead /projektipäällikkö, tässä tehtävässä johdat RPA-projekteja ja /tai ylläpitopalveluja
 • RPA konsultti

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä: 

 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. IT-alalta, Pankki- ja vakuutusalalta, Terveydenhuolto, Talous- ja palkkahallinto, HR, Logistiikka- ja hankinta tai Myynti ja asiakaspalvelu
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, KTM, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä ohjelmistorobotiikan pariin.
 • Haluat työssäsi hyödyntää ongelmanselvityskykyäsi ja taitoa tarkastella ratkaisuja eri näkökulmista
 • Halukkuutta toimia eri sidosryhmien välisenä tulkkina (liiketoiminnan vaatimukset, kehittäjät, prosessiomistajat)
 • Lean-osaaminen tai kiinnostus prosessien ymmärtämiseen
 • Muutosjohtaminen
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Kiinnostus oppia tulkitsemaan ohjelmistorobotin tuottamia raportteja
 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, mielenkiintoisten projektien tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.

Mikä oikein on rekrykoulutus?

6 kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Työskentelet ohjelman ajan ohjelmistorobotiikkaa käyttävässä yrityksessä, ja osallistut töidesi ohessa kattaviin koulutuspäiviin. Ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Hae mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja osaamisprofiilin Saraselle:

  1. Täytä työhallinnon hakemus TE-palveluiden sivuilla tai lähimmässä TE-toimistossa.
  2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva!

   Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

Kohderyhmä

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Koulutuksen ajalta voi saada työttömyysetuutta (mahdollisuus korotettuun etuuteen) ja verotonta kulukorvausta.

Ohjelmistorobotiikka on teknologiana uusi, ja uuden oppimisessa kehittymishalu, -kyky ja motivaatio ratkaisevat. Aiempaa kokemusta ohjelmistorobotiikasta et tarvitse. Riittää, että sinulta löytyy oikeaa asennetta. Sopiva tausta ohjelmistorobotiikan rooleihin voi tulla esimerkiksi seuraavilta aloilta:

 • IT
 • Pankki- ja vakuutusala
 • Terveydenhuolto
 • Talous- ja palkkahallinto
 • HR
 • Logistiikka ja hankinta
 • Myynti ja asiakaspalvelu
 • Ohjelmistokehitys

Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Aikataulu

Koulutus alkaa 11.3.2020.

Ensimmäinen hakujakso päättyy 3.2.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Koulutuspaikka

Otaniemi, Espoo

Kustannukset

Maksuton työvoimapoliittinen koulutus.

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.